Izvor: eKapija | Sreda, 23.05.2012.| 16:52
Izdvojite članak Odštampajte vest

Beogradski turistički vodič i na "Apple" uređajima

(Foto: b)

Aplikacija turističkog vodiča kroz Beograd "Belgrade City Guide" od sada će biti dostupna i na "Apple" uređajima, objavila je Turistička organizacija Beograda (TOB).

Aplikacija je namenjena stranim i domaćim turistima, gostima Beograda, ali i svakome ko želi da se bliže upozna sa lepotama i znamenitostima grada, kao i mestima za izlazak ili odmor. Sadržaj aplikacije je detaljno prikazan po kategorijama na mapi, tako da olakšava kretanje i pronalaženje objekata.

Turisti mogu da dobiju informacije o Beogradu, kako da putuju, gde da odsednu, gde da jedu, šta da vide, šta da rade i razgledaju i da saznaju najnovije vesti. Svi sadržaji su unapred integrisani u aplikaciju, tako da za njeno korišćenje nije potrebna aktivna internet konekcija. Aplikacija je dvojezična, sa tekstovima na engleskom i srpskom jeziku.

Napravljena je i na iOS platformi, u saradnji TOB-a i kompanije "Tehnicom Computers", sa željom da se paleta mobilnih vodiča kroz Beograd proširi, prateći trendove i uočavajući veliku zastupljenost "iPhone" mobilnih telefona među korisnicima iz severne Amerike i zapadne Evrope.

Tako je aplikacija dobila na univerzalnosti, jer pokriva dve najveće grupe korisnika na android i iOS platformi, a razvijena je i za "Pad" uređaje.


Aplikacija se može skinuti sa "App Store" putem linka:
<http://itunes.apple.com/ca/app/belgrade-city-guide-lite/id526331924?mt=8>

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.