NavMenu

Beogradski turistički vodič i na "Apple" uređajima

Izvor: eKapija Sreda, 23.05.2012. 16:52
Komentari
Podeli

Aplikacija turističkog vodiča kroz Beograd "Belgrade City Guide" od sada će biti dostupna i na "Apple" uređajima, objavila je Turistička organizacija Beograda (TOB).

Aplikacija je namenjena stranim i domaćim turistima, gostima Beograda, ali i svakome ko želi da se bliže upozna sa lepotama i znamenitostima grada, kao i mestima za izlazak ili odmor. Sadržaj aplikacije je detaljno prikazan po kategorijama na mapi, tako da olakšava kretanje i pronalaženje objekata.

Turisti mogu da dobiju informacije o Beogradu, kako da putuju, gde da odsednu, gde da jedu, šta da vide, šta da rade i razgledaju i da saznaju najnovije vesti. Svi sadržaji su unapred integrisani u aplikaciju, tako da za njeno korišćenje nije potrebna aktivna internet konekcija. Aplikacija je dvojezična, sa tekstovima na engleskom i srpskom jeziku.

Napravljena je i na iOS platformi, u saradnji TOB-a i kompanije "Tehnicom Computers", sa željom da se paleta mobilnih vodiča kroz Beograd proširi, prateći trendove i uočavajući veliku zastupljenost "iPhone" mobilnih telefona među korisnicima iz severne Amerike i zapadne Evrope.

Tako je aplikacija dobila na univerzalnosti, jer pokriva dve najveće grupe korisnika na android i iOS platformi, a razvijena je i za "Pad" uređaje.


Aplikacija se može skinuti sa "App Store" putem linka:
<http://itunes.apple.com/ca/app/belgrade-city-guide-lite/id526331924?mt=8>

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Finansije

Mali: UK Export Finance zainteresovan za finansiranje nekoliko projekata u Srbiji

UK Export Finance (UKEF) zainteresovan je da podrži nekoliko projekata u Srbiji, najavio je ministar finansija Siniša Mali. On se sastao sa Timom Reidom, generalnim direktorom UK Export Finance. Razgovarali su o nekoliko značajnih projekata širom Srbije koje ta finansijska institucija želi da podrži. - Drago mi je što sam imao priliku da predstavim naše makroekonomske rezultate, za koje smo dobili pohvale, ali i da čujem da je UK

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.