NavMenu

Čardaš u nogama u "Tempo" objektima od 12. do 31. maja - Nagradna igra "Delikatesno iz Mađarske" kompanije "Tisacoop"

Izvor: eKapija Petak, 11.05.2012. 11:23
Komentari
Podeli

Početak nagradne igre "Delikatesno iz Mađarske – Čardaš u nogama" biće svečano obeležen 12. maja 2012. u 15 časova u "Tempo" centru, u Novom Sadu, u ulici Tekelijina bb, zona 3 sever.

Svečanu manifestaciju otvoriće šef Ekonomske kancelarije Ambasade Mađarske Duško Karagić, a zvanice, goste i posetioce pozdraviće zamenik direktora "Tisacoop" Kanjiža Karolj Kermeci, Martina Petrović, PR menadžerka kompanije "Delhaize" za Srbiju, BiH i Crnu Goru, Peter Šimon, direktor Agromarketing centra Mađarske i Zoran Mićović, direktor Uprava za veterinu Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije.

U kulturno umetničkom programu nastupiće Tol Đula, umetnik violine i folklor plesna grupa iz Kanjiže.

Tokom promotivne kampanje "Delikatesno iz Mađarske – Čardaš u nogama" od 12. do 31. maja 2012. kupovinom mađarskih proizvoda u vrednosti većoj od 500 dinara u navedenim "Tempo" objektima, postajete potencijalni dobitnik jednog od 12 vrednih i nezaboravnih odmora u Mađarskoj ili u Srbiji sa željenom osobom.

Javno izvlačenje obaviće se 5. juna 2012. sa početkom u 14:00 h u prostoriji "Tempo" objekta u Novom Sadu.

Detalje o nagradnoj igri pogledajte na sajtu: www.tisacoop.rs

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.