NavMenu

Glavne nagrade na manifestaciji "Biznis Partner 2006" pripale kompaniji "Microsoft Software" i Savetu stranih investitora Srbije

Izvor: Danas Petak, 16.06.2006. 13:24
Komentari
Podeli

Ovogodišnji dobitnici nagrada tradicionalne manifestacije "Biznis Partner", koje se dodeljuju preduzećima i institucijama iz srbije i Crne Gore su kompanije "Microsoft Software" i Savet stranih investitora (FIC), saopštio je Ilija Ćosić, predsednik Komisije za dodelu nagrada "Biznis Partner 2006".

On je istakao da je "Microsoft Software" dobio nagradu "Best Partner 2006", koja se dodeljuje najuspešnijim stranim firmama, a Savet stranih investitora specijalnu nagradu "Biznis Partner 2006", ustanovljenu prvi put 2006. godine za poseban doprinos te nevladine organizacije celokupnom razvoju privrede Srbije i Crne Gore.

Nagradu "Biznis Partner 2006" dobilo je i 37 preduzeća i institucija u Srbiji i Crnoj Gori, za koje je stručni žiri ocenio da su se rukovodile visokim profesionalnim standardima i čvrstim etičkim normama.

U kategoriji Medija partnera nagrađeni su RTS Srbije, Politika novine i magazini, Ekonomist magazin i dnevni list "Pobeda".

Nagrada "Biznis Partner" ustanovljena je pre 12 godina i dodeljuje se firmama i institucijama na osnovu izuzetnog kvaliteta proizvoda i usluga, zadovoljstva potrošača, rezultata poslovanja, marketinškog nastupa na tržištu, etičnosti u poslovanju i društvene i ekološke odgovornosti.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.