NavMenu

Tradicionalni načini ekološke gradnje - Treći broj "Eko kuće" na kioscima

Izvor: eKapija Četvrtak, 03.05.2012. 13:05
Komentari
Podeli

Treći broj magazina "Eko kuća" (april-jun 2012), koji je već u prodaji, donosi čitaocima odgovore na pitanja kako štedeti energiju izborom odgovarajućeg projekta, tehnologije građenja i materijala.

Tema broja je "Tehnologija eko gradnje i materijali". "Eko kuća" otkriva odgovore na pitanja kako smanjiti potrošnju energije i emisiju CO2, kao i šta je zapravo tehnologija eko građenja i kako se upotrebljavaju odgovarajući materijali.

Ovaj časopis čitaoce upoznaje sa standardima termoizolovanja pasivnih kuća, sistema za građenje energetski efikasnih zgrada, kao i upotrebe drveta u građenju objekata i enterijeru i upotrebu održivih i prirodnih materijala u arhitekturi, kao i sa lepezom prirodnih, recikliranih i novih materijala koji se danas koriste u građenju eko kuća.

Kuća od slame, kuća svetlosti, kuća ispod sunca, kuća za tri dana, alpska koliba i nebeski vrt samo su neki od primera ekoloških objekata koje možete videti u najnovijem broju "Eko kuće". Takođe, ovde se možete informisati i o najnovijim svetskim i domaćim saznanjima, projektima, realizacijama, materijalima, proizvodima i uslugama iz svih segmenata eko arhitekture, kao i o tradicionalnim načinima eko građenja i upotrebe klasičnih i prirodnih materijala.

Ovaj broj časopisa obuhvata takođe i teme vas uče kako da učinite život zdravijim, lepšim i sadržajnijim, a odnose se na dizajn i enterijer, umetnost, zdrav život, medicinu stanovanja, eko oaze... U trećem broju "Eko kuće" pogledajte i izveštaj iz Lonodona, sa nedavno održane smotre ekološkog i održivog načina planiranja, kao i tehnologije ekološkog načina gradnje - "Ecobuild"

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.