Izvor: eKapija | Četvrtak, 03.05.2012.| 11:59
Izdvojite članak Odštampajte vest

U tivatskoj marini "Porto Montenegro" otvoren 30. "Nautic show"

U tivatskoj marini "Porto Montenegro", u utorak (1. maja 2012. godine) svečano je otvoren jubilarni 30. Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju – "Nautic show". Ovu prestižnu manifestaciju "Jadranski sajam" po prvi put ove godine organizuje u saradnji sa kompanijom "Adriatic Marinas".

Oliver Corlett, izvršni direktor kompanije "Adriatic Marinas", rekao je da je zahvalan gradonačelniku Tivta Miodragu Kankarašu, koji je podržao njihovu saradnju sa "Jadranskim sajmom", te je tako posle 30 godina održavanja u Budvi Sajam nautike po prvi put u marini "Porto Montenegro".

Izvršni direktor "Jadranskog sajma" Rajko Bujković istakao je da ovogodišnja sajamska manifestacija beleži snažan rast u odnosu na 2011. i 2010. godinu.

- Verujemo da će Sajam nautike na novoj lokaciji postati jedan od osnovnih i najznačajnih događaja kada je u pitanju nautička prezentacija, čemu već u prilog idu značajni rezultati koje smo ove godine postigli - kazao je Bujković.

Gradonačelnik Tivta Miodrag Kankaraš izjavio je:

- Posebno nam je zadovoljstvo što Tivat ulazi na mapu sajamskih gradova i to sa najprestižnijom sajamskom manifestacijom, Sajmom nautike. To je prilika da vidimo ne samo šta se nudi u svetu plovila i nautike, već i šansa preduzetnicima u Crnoj Gori da sagledaju šta se nudi na tržištu i u svemu tome traže svoju šansu.

Na sajmu "Nautic show" potpisan je sporazum o saradnji "Jadranskog sajma" i "Zagrebačkog velesajma". Sporazum su potpisali Rajko Bujković, izvršni direktor "Jadranskog sajma" i Milan Trbojević, direktor "Zagrebačkog velesajma".

"Nautic show" je otvoren do 6. maja.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.