NavMenu

"Muehlbauer" 20. aprila 2012. otvara tehnološki centar u Staroj Pazovi

Izvor: eKapija Sreda, 18.04.2012. 15:43
Komentari
Podeli

(Foto: Muehlbauer)

Kompanija "Muehlbauer" je saopštila da će u petak, 20. aprila otvoriti tehnološki centar u Staroj Pazovi.

Tehnološki centar će, kako je najavljeno, svečano pustiti u rad ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

"Muehlbauer technologies" je ćerka firma "Muehlbauer holdinga", koji je svetski lider u proizvodnji tehnologije za izradu identifikacionih dokumenata i zapošljava oko 3.000 ljudi u Nemačkoj, SAD, Maleziji i Slovačkoj.

Muehlbauer technologies centar u Staroj Pazovi je prvi takve vrste u Evropi, osim matične firme u Nemačkoj. Tehnološki centar od 4.000 m2 izgrađen je na zemljištu površine 21.245 m2, a sa opštinom Stara Pazova, "Muehlbauer technologies" je potpisao ugovor o dodeli zemljišta za tehnološki park, u koji je do sada uložio preko 4 mil EUR. "Muehlbauer technologies centar" u Staroj Pazovi proizvodiće tehnološka rešenja koja omogućavaju najviši stepen bezbednosti podataka i zaposliće preko 100 visoko obrazovanih stručnjaka iz Srbije - navedeno je u saopštenju.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Niška multifunkcionalna dvorana kulture sa 2.000 mesta ipak će se graditi na drugoj lokaciji - Raspisan konkurs za idejno rešenje

Grad Niš raspisao je konkurs za izradu idejnog rešenja izgleda novog višenamenskog objekta kulture u Nišu. Buduća multifunkcionalna dvorana kulture gradiće se na katastarskim parcelama br. 262/1 i 263/1 K. O. Niš-Ćele Kula, ukupne površine 2,21 ha. Reč je o zemljištu u neposrednoj blizini Roda centra na Vizantijskom bulevaru. Objekat treba da sadrži ulazni višenamenski hol (komunikacija, prostor za izložbe i prostor za virtuelne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.