NavMenu

Centar bele tehnike otvara maloprodajni objekat u Šapcu

Izvor: eKapija Četvrtak, 12.04.2012. 15:10
Komentari
Podeli

U Šapcu će u petak 20. aprila svečano biti otvoren sedamnaesti po redu maloprodajni salon Centra bele tehnike, na adresi Hajduk Stanka 2, saopštio je CBT.

U salonu će se naći širok asortiman renomiranih svetskih brendova, kao što su "Hansa", "Elica", LG, "Sharp", "Samsung", "Zanussi", "Bosch", "Philips", "Electrolux", "Indesit" i još mnogi, uz prepoznatljivi kvalitet koji nudi CBT.

U čast otvaranja, 20, 21. i 22. aprila će se na popustu do čak 50% naći više od 200 artikala. Kupce očekuju pokloni i promocije, dok će jedan srećni kupac naknadno osvojiti putovanje u Budimpeštu za dve osobe. Svi koji tokom prva tri dana izvrše kupovinu u vrednosti iznad 10.000 dinara, mogu u CBT kutiju da ubace svoj račun sa ispisanim kontakt podacima, a svečano izvlačenje dobitnika putovanja će se obaviti u maloprodajnom salonu 23. aprila u 12:00, saopšteno je.

Centar bele tehnike (CBT) je prisutan od 1996. godine na tržištu Srbije. Vremenom se razvio u mnogo više od klasičnog lanca prodajnih objekata. CBT saloni nude preko 170 brendova iz asortimana samostojeće i ugradne tehnike, kućnih i kuhinjskih aparata, klima uređaja, uređaja za grejanje i dodatne opreme, kao i audio-video opreme, računara i telefonije. Pored Beograda, CBT je prisutan još u Nišu, Kraljevu, Kragujevcu, Kruševcu, Bajinoj Bašti, Inđiji, Jagodini i Požarevcu, dodaje se u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.