NavMenu

Mancoop - proizvođači i distributeri rezervnih delova za privredna vozila, ATP Vojvodina novi član Mancoop porodice, proizvodnja hrane na Fruškoj Gori, ergela konja....

Izvor: eKapija Petak, 09.06.2006. 14:00
Komentari
Podeli

i

Osnovnu delatnost MANCOOP-a čine proizvodnja, promet robe na veliko i malo, uvoz-izvoz. Asortiman rezervnih delova kojim raspolaže ”MANCOOP” svrstava ga na sam vrh lestvice snabdevača rezervnih delova na ovom tržištu.

Moderni poslovno-prodajni centar "MANCOOP” 2000 m2 je u užem centru grada pored auto-puta Niš-Beograd-Zagreb koji prolazi kroz Beograd.

Proizvodnja delova za privredna vozila odvija se u proizvodnom pogonu u Krčedinu i realizuje se savremenim mašinama uz primenu važećih svetskih standarda u moderno opremljenom prostoru.

MANCOOP je direktni uvoznik velikog broja delova najpoznatijih stranih proizvođača: delovi i sklopovi za motor KOLBENSCHMIDT, BF GERMANY; autoelektrika i elektropokretači MONARK; elementi pumpi visokog pritiska i sistema ubrizgavanja goriva MONARK; elementi pumpi visokog pritiska i sistema ubrizgavanja goriva RIKARD BENČIĆ, kompletna kočna pneumatika sa setovima za popravku VISTEON po WABCO licenci; kompresori i delovi kompresora POLMO; amortizeri DELPHI; lamele RUEN…Takođe je i ekskluzivni zvanični distributer VISTEON-a za jugoistočnu Evropu.

Vlasnik ``MANCCOP``-a Ilija Dević postao je i većinski vlasnik ATP "Vojvodine" čija je osnovna delatnost je prevoz putnika u redovnom linijskom drumskom saobraćaju na teritoriji Vojvodine, Republike Srbije, SR Jugoslavije, Republike Srpske, Nemačke, Republike Hrvatske i Mađarske, kao i iznajmljivanje vozila za vanredne vožnje tj. turističke ture kako pojedincima tako i turističkim organizacijama i drugima za sve destinacije.

Pored osnovnih delatnosti i poljoprivredna proizvodnja zauzima značajno mesto u sistemu "MANCOOP". Na prostranstvu od 200 hektara plodne zamlje na padinama Fruške gore gaje se sve vrste žitarica uz primenu savremene agrotehnike i mehanizacije.

Iz velike ljubavi prema galopskom sportu 1999.godine nastala je "MANCOOP" ergela.Savremeni objekat Ergele nalazi se pored beogradskog hipodroma koji je sagrađen 2003.god.Trenutno broji trinaest grla poreklom od prestižnih engleskih, irskih, i američkih grla.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Finansije

Mali: UK Export Finance zainteresovan za finansiranje nekoliko projekata u Srbiji

UK Export Finance (UKEF) zainteresovan je da podrži nekoliko projekata u Srbiji, najavio je ministar finansija Siniša Mali. On se sastao sa Timom Reidom, generalnim direktorom UK Export Finance. Razgovarali su o nekoliko značajnih projekata širom Srbije koje ta finansijska institucija želi da podrži. - Drago mi je što sam imao priliku da predstavim naše makroekonomske rezultate, za koje smo dobili pohvale, ali i da čujem da je UK

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.