Izvor: eKapija | Utorak, 03.04.2012.| 17:10
Izdvojite članak Odštampajte vest

Petar Bugarski najuspešniji mladi preduzetnik Beograda

Regionalni centar za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva "Beograd" i Privredna banka Beograd proglasili su Petra Bugarskog iz preduzeća "Food&soul" iz Obrenovca za najuspešnijeg mladog preduzetnika u 2011. godini.

Bugarskom je danas u Skupštini Beograda dodeljen automobil "peugeot 107". Preduzeće "Food&soul" bavi se proizvodnjom začinskog bilja i salata.

Druga nagrada - paket treninga za poslovno usavršavanje, dodeljena je Dušanu Uzelcu iz firme "Dubes", dok je trećenagrađeni Sanja Konjević iz firme "Ninia" i njoj je dodeljen laptop računar i multifunkcionalni printer.

Konkurs za izbor uspešnog mladog preduzetnika Beograda, koji podržava grad Beograd, a sprovodi Regionalni centar za razvoj malih i srednjih preduzeća (MSP) i preduzetnika, bio je objavljen 8. februara i trajao je 15 dana.

Direktorka regionalnog centra Gordana Lazić Rašović kazala je danas na proglašenju pobednika u Skupštini Beograda da je na konkurs stiglo ukupno 23 prijava od kojih je 20 ispunjavalo uslov.

Ona je kazala da su nakon pažljive analize i ocene dostavljenih biznis i marketing planova, listi referenci, sertifikata o poghađanju obuka, dokaza o posedovanju standarda, nagrada na sajmovima, žiri izabrao osam najboljih prijava, a danas proglasio pobednike.

Pravo učešća na konkurs imali su svi mladi preduzetnici glavnog grada do 35 godina koji su osnivači, suosnivači ili menadžeri privrednih društva, kao i osnivači preduzetničkih radnji.Svi oni su morali da imaju izmirene obaveze prema državi.

Sponzor ovogodišnjeg projekta "Izbor uspešnog mladog preduzetnika Beograda" je Privredna banka Beograd (PBB).

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.