Izvor: eKapija | Četvrtak, 22.03.2012.| 09:30
Izdvojite članak Odštampajte vest

Jednim klikom do rezervacije u beogradskom hotelu "Zira"

U skladu sa nastojanjima da vrhunska usluga korisnicima bude još bliža, "Zira Hotel" pokrenuo je aplikaciju za smart telefone (iPhone i Android) koji omogućavaju brzu rezervaciju.

Putem interaktivne aplikacije gosti hotela su sada u prilici da dobiju osnovne informacije o hotelu, pogledaju fotografije, informišu se o promotivnim ponudama i dodatnim uslugama i na veoma jednostavan način rezervišu sobu ili apartman. Aplikacija je dostupna putem QR koda koji se nalazi na sajtu www.zirahotels.com, www.facebook.com/zirahotel i svim štampanim materijalima.

Imajući u vidu dobre primere velikih hotelskih lanaca u svetu koji ovu aplikaciju primenjuju već nekoliko godina unazad, "Zira Hotel" je odlučio da osavremeni svoj pristup i korisnicima priđe još jedan korak bliže. Gosti "Zira Hotela" su većim delom poslovni ljudi iz inostranstva koji su veoma aktivni korisnici tehnoloških inovacija, pa im "Zira" aplikacija omogućava da osim online rezervacije budu upoznati sa dešavanjima u gradu i znamenitostima u blizini hotela.

"Zira Hotel", u vlasništvu Radomira Živanića, je moderan poslovni hotel koji poseduje internacionalni restoran sa terasom, tri moderno opremljene konferencijske sale, savremen fitnes centar sa finskom saunom, parking na 4 nivoa, besplatan pristup Wi-Fi Internetu u celom hotelu i mogućnost besplatnih međunarodnih telefonskih poziva. U ponudi je i iznajmljivanje skutera kao i organizovan obilazak Beograda.

- Inovativan pristup turističkoj usluzi koji je uveo "Zira Hotel" je još jedan dokaz na koji način mogu da se spoje međunarodni standardi i iskustvo sa srpskom gostoprimljivošću - navedeno je u saopštenju ovog hotela.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.