Izvor: eKapija | Ponedeljak, 05.06.2006.| 14:25
Izdvojite članak Odštampajte vest

IT tehnologija u svetu modernog biznisa - Asocijacija JURIT organizovaće od 12. do 16. juna 2006. godine u Vrnjačkoj Banji konferenciju pod nazivom "INFOTECH 2006"

Asocijacija za računarstvo, informatiku, telekominikacije, automatizaciju i menadžment Srbije i Crne Gore (JURIT) organizovaće od 12. do 16. juna 2006. godine u prostorijama Kongresnog centra "Zvezda" u Vrnjačkoj Banji konferenciju pod nazivom "INFOTECH 2006", posvećenu primeni najnovije IT tehnologije u svetu modernog biznisa.

Pokrovitelji manifestacije su Ministarstvo nauke i zaštite životne sredine Srbije, Ministarstvo trgovine, turizma i usluga Srbije, Narodna banka Srbije i Privredna komora Srbije, a značajnu podršku pripremi pomenutog skupa pružile su i brojne domaće i inostrane firme.

Prema rečima organizatora, akcenat na konferenciji "INFOTECH 2006" biće stavljen na ulozi i mogućnostima koje IT tehnologija ima i nudi u razvoju telekomunikacione infrastrukture i servisa, bankarskom poslovanju, poreskoj upravi, zatim na primeni ICT u poslovanju malih i srednjih preduzeća, proizvodnji, preradi i prometu nafte, elektroprivredi, obrazovanju, zdravstvu i slično.

U okviru te manifestacije biće održani i sastanci ICT grupacije Privredne Komore Srbije, ICT grupacije iz oblasti nafte i gasa YUNG Info, kao i sastanak Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća Srbije. Osim toga, na skupu u Vrnjačkoj Banji biće izloženi i radovi iz sledećih oblasti ICT i digitalne ekonomije, sistema za zaštitu informacija, planiranja, razvoja i održavanja informacionih sistema, e-osiguranja, e-obrazovanja, web marketing, itd.

Prijavni upitnik za sve koji su zainteresovani za učešće na ovom skupu može se preuzeti "klikom" OVDE
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.