NavMenu

CBT kupcima poklanja 30% popusta na karte za pozorište "Duško Radović"

Izvor: eKapija Utorak, 06.03.2012. 14:59
Komentari
Podeli

Centar bele tehnike (CBT) svim kupcima, uz fiskalne račune, poklanja kupone sa 30% popusta za predstave sa repertoara pozorišta "Duško Radović" u Beogradu. Ovo pozorište, sa tradicijom dugom preko 60 godina, od kraja 2011. locirano je kod Starog Merkatora (Novi Beograd), a svojim bogatim programom obuhvata raznovrsne predstave za decu i mlade.

Kupone će dobijati kupci u CBT maloprodajnim salonima, kao i Internet kupci. Aktivnost će trajati u prvoj polovini 2012. godine, do kraja tekuće pozorišne sezone, zaključno sa junom.

Centar bele tehnike (CBT) je prisutan od 1996. godine na tržištu Srbije. Vremenom se razvio u mnogo više od klasičnog lanca prodajnih objekata. Vodi se vizijom da stvori mesto ponude kvalitetnih i eminentih brendova, kao i brze i kvalitetne usluge. CBT saloni nude preko 170 brendova iz asortimana samostojeće i ugradne tehnike, kućnih i kuhinjskih aparata, klima uređaja, uređaja za grejanje i dodatne opreme, kao i audio-video opreme, računara i telefonije. Pored Beograda, CBT je prisutan još u Nišu, Kraljevu, Kragujevcu, Kruševcu, Bajinoj Bašti, Inđiji, Jagodini i Požarevcu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.