NavMenu

"Hronike" i "U zemlji krvi i meda" od 23. februara 2012. na repertoaru bioskopa "Cineplexx"

Izvor: eKapija Četvrtak, 23.02.2012. 11:26
Komentari
Podeli

Nova bioskopska nedelja donela je na repertoar "Cineplexx"-a dva nova filma: naučnu fantastiku "Hronike" i dramu "U zemlji krvi i meda".

Film "Hronike" je sniman kamerom iz ruke, te podseća na dokumentarce. U hororu igraju Majkl B. Džordan, Majkl Keli, Aleks Rasel, kao i Dejn Dehan, publici poznat iz serijala "True blood". Tri tinejdžera, nakon kontakta sa misterioznom supstancom u šumi, stiču natprirodne moći. Nakon tog neobičnog otkrića ovi obični momci iz komšiluka svakodnevno uče kako da njima ovladaju. U tom procesu jedan od njih doneće lošu odluku koja će im promeniti živote, i dojučerašnji prijatelji okrenuće se jedan protiv drugog.

Film Anđeline Džoli "U zemlji krvi i meda", o kome se mnogo pričalo, donosi priču o Danijelu (Goran Kostić) i Ajli (Zana Marjanović) koji pripadaju različitim stranama u brutalnom etničkom sukobu. Policajac Danijel je bosanski Srbin, a umetnica Ajla je bosanska Muslimanka. Pre rata su bili zajedno, ali njihova se veza menja s rastom nasilja u zemlji. Mesecima kasnije Danijel se bori pod zapovedništvom svoga oca, generala Nebojše Vukojevića (Rade Šerbedžija). S Ajlom se suočava kada je vojnici pod njegovom komadom izvode iz stana u kome živi sa sestrom Lejlom (Vanesa Glođo) i njenom bebom.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Finansije

Mali: UK Export Finance zainteresovan za finansiranje nekoliko projekata u Srbiji

UK Export Finance (UKEF) zainteresovan je da podrži nekoliko projekata u Srbiji, najavio je ministar finansija Siniša Mali. On se sastao sa Timom Reidom, generalnim direktorom UK Export Finance. Razgovarali su o nekoliko značajnih projekata širom Srbije koje ta finansijska institucija želi da podrži. - Drago mi je što sam imao priliku da predstavim naše makroekonomske rezultate, za koje smo dobili pohvale, ali i da čujem da je UK

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.