Izvor: eKapija | Utorak, 14.02.2012.| 15:46

Švajcarska sertifikaciona kuća SGS strateški partner "eKapije" na projektu "Aurea"

Švajcarska sertifikaciona kuća SGS postala je strateški partner "eKapije" na projektu "Aurea". Nagrada za investiciju godine "Aurea" biće dodeljena 28. marta u Beogradu.

- Saradnjom na ovom projektu, želeli smo da ukažemo na važnost kvaliteta i sertifikacije sistema menadžmenta, proizvoda i usluga kako za poslovanje na domaćem tržištu tako i za izlazak u inostranstvo – izjavio je Marinko Ukropina, direktor kompanije SGS Beograd.

SGS Group je najveća svetska organizacija za kontrolisanje, ispitivanje, monitoring i sertifikaciju. Kao globalni uzor, upravlja mrežom od preko 67.000 zaposlenih i 1.250 kancelarija i laboratorija širom sveta. SGS Beograd je osnovan 2001. godine kao punopravni član SGS Grupe od kada počinje brz razvoj i osvajanje novog tržišta u oblasti profesionalnih i specijalizovanih usluga.

Nakon deset godina uspešnog poslovanja, danas zapošljava preko 120 kvalifikovanih i iskusnih stručnjaka, posvećenih pružanju vrhunske usluge i spremnih da u svako vreme stvore klijentu dodatnu vrednost. SGS Beograd je ovlašćen od strane nacionalnog akreditacionog tela kao kontrolna organizacija prema standardu SRPS ISO/IEC 17020 i laboratorija prema standardu SRPS ISO/IEC 17025.

Zahvaljujući vrhunskom profesionalnom iskustvu, striktnom poštovanju etičkog standarda osnivača i podršci globalne mreže, SGS Beograd je postao vodeća kompanija u Srbiji u oblasti kontrolisanja i sertifikacije, sa ciljem da to uskoro postane i u oblasti pružanja usluga ispitivanja.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.