NavMenu

Švajcarska sertifikaciona kuća SGS strateški partner "eKapije" na projektu "Aurea"

Izvor: eKapija Utorak, 14.02.2012. 15:46
Komentari
Podeli

Švajcarska sertifikaciona kuća SGS postala je strateški partner "eKapije" na projektu "Aurea". Nagrada za investiciju godine "Aurea" biće dodeljena 28. marta u Beogradu.

- Saradnjom na ovom projektu, želeli smo da ukažemo na važnost kvaliteta i sertifikacije sistema menadžmenta, proizvoda i usluga kako za poslovanje na domaćem tržištu tako i za izlazak u inostranstvo – izjavio je Marinko Ukropina, direktor kompanije SGS Beograd.

SGS Group je najveća svetska organizacija za kontrolisanje, ispitivanje, monitoring i sertifikaciju. Kao globalni uzor, upravlja mrežom od preko 67.000 zaposlenih i 1.250 kancelarija i laboratorija širom sveta. SGS Beograd je osnovan 2001. godine kao punopravni član SGS Grupe od kada počinje brz razvoj i osvajanje novog tržišta u oblasti profesionalnih i specijalizovanih usluga.

Nakon deset godina uspešnog poslovanja, danas zapošljava preko 120 kvalifikovanih i iskusnih stručnjaka, posvećenih pružanju vrhunske usluge i spremnih da u svako vreme stvore klijentu dodatnu vrednost. SGS Beograd je ovlašćen od strane nacionalnog akreditacionog tela kao kontrolna organizacija prema standardu SRPS ISO/IEC 17020 i laboratorija prema standardu SRPS ISO/IEC 17025.

Zahvaljujući vrhunskom profesionalnom iskustvu, striktnom poštovanju etičkog standarda osnivača i podršci globalne mreže, SGS Beograd je postao vodeća kompanija u Srbiji u oblasti kontrolisanja i sertifikacije, sa ciljem da to uskoro postane i u oblasti pružanja usluga ispitivanja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.