Izvor: eKapija | Utorak, 07.02.2012.| 15:11
Izdvojite članak Odštampajte vest

Turneje promenile terimin muzičkog festivala - "The Big Snow" od 19. do 25. marta 2012. godine

Najveći evropski zimski muzički festival "The Big Snow", održaće se četiri dana ranije od predviđenog datuma, zbog promene u rasporedu turneja najznajčajnijih inostranih izvođača Basement Jaxx, DJ Fresh, Ms Dynamite, Freestylers i drugih. Novi datum festivala je rezervisan za period od ponedeljka 19. marta do nedelje 25. marta 2012. godine. Na festivalu će nastupiti svi predviđeni strani i domaći izvođači, a precizan raspored nastupa po danima biće objavljen u narednih nekoliko dana.

U znak zahvalnosti za razumevanje svih ljubitelja dobre muzike, provoda na snegu, hotelijeri Kopaonika su u cenu festivalskog aranžmana ponudili i kasni check out, što svim posetiocima omogućava dodatan skijaški dan.

Ovaj nesvakidašnji skijaško-muzički događaj obeležiće vodeći svetski izvođači kao što su Basement Jaxx, DJ Fresh, Ms DYNAMITE, Freestylers, Modestep, Judge Jules, Eddy Tample Morris, Micky Slim i mnogi drugi. Od domaćih sastava nastupiće najznajčajniji bendovi urbane muzike u Srbiji kao što su Darkwood Dub, Rambo Amadeus, Disciplin A Kitchme, Deca Loših Muzičara, Eyesburn, Vrooom, i mnogi drugi.

"The Big Snow festival" je pre dve godine pokrenula najveća svetska turitička agencija "Thomas Cook", dok se u 2012. organizaciji priključuje i Exit tim uz podršku Vlade Srbije i "MK Mountain Resort"-a.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.