Izvor: eKapija | Sreda, 18.01.2012.| 15:40
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kopaonik i festival za 99 EUR - Sedam dana smeštaja i vrhunske muzike na snegu

Najveći evropski zimski muzički festivala "The Big Snow", koji će se održati na Kopaoniku od 23. do 30. marta 2012, u okviru velike akcije koja traje do kraja januara, svim ljubiteljima kvalitetnog zvuka, omogućio je da uz velike popuste već za 99 EUR uživaju u najboljoj evropskoj zabavi na snegu. Ova promotivna cena podrazumeva 7 dana (6 noći) smeštaj u samom turističkom centru (Konaci i Jat apartmani), kao i ulaznicu za sedmodnevni provod na ovom događaju sezone, na kojem će nastupiti preko 100 vrhunskih svetskih, domaćih i regionalnih izvođača urbane muzike, raspoređenih na 10 bina. Akcija traje do 31. januara i broj mesta je ograničen.

Svim posetiocima, "Skijališta Srbije" i organizatori su omogućili šestodnevni ski-pass za period trajanja festivala za samo 39 EUR. Novi sistem za veštački sneg, ukoliko zatreba, pokriće više od 70% kapaciteta skicentra na Kopaoniku, i time omogućiti ljubiteljima zimskih sportova da skijaju bez obzira na vremenske prilike.

Ovaj nesvakidašnji skijaško-muzički događaj obeležiće vodeći svetski izvođači kao što su Basement Jaxx, DJ Fresh, Ms DYNAMITE, Freestylers, Modestep, Judge Jules, Eddy Tample Morris, Micky Slim i mnogi drugi.

Od domaćih sastava nastupiće najznajčajniji bendovi urbane muzike u Srbiji kao što su Darkwood Dub, Rambo Amadeus, Disciplin A Kitchme, Deca Loših Muzičara, Eyesburn, Vrooom, i mnogi drugi. Pored noćne zabave biće organizovane i dnevne, tzv. "Apre-ski" žurke kao i atraktivan sportski program u kome će učestvovati vrhunski svetski ski i snowboard takmičari i rekreativci.

"The Big Snow festival" je pre dve godine pokrenula najveća svetska turitička agencija Thomas Cook, dok se u 2012. organizaciji priključuje i Exit tim uz podršku Vlade Srbije i MK Mountain Resort-a.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.