NavMenu

Kopaonik i festival za 99 EUR - Sedam dana smeštaja i vrhunske muzike na snegu

Izvor: eKapija Sreda, 18.01.2012. 15:40
Komentari
Podeli

Najveći evropski zimski muzički festivala "The Big Snow", koji će se održati na Kopaoniku od 23. do 30. marta 2012, u okviru velike akcije koja traje do kraja januara, svim ljubiteljima kvalitetnog zvuka, omogućio je da uz velike popuste već za 99 EUR uživaju u najboljoj evropskoj zabavi na snegu. Ova promotivna cena podrazumeva 7 dana (6 noći) smeštaj u samom turističkom centru (Konaci i Jat apartmani), kao i ulaznicu za sedmodnevni provod na ovom događaju sezone, na kojem će nastupiti preko 100 vrhunskih svetskih, domaćih i regionalnih izvođača urbane muzike, raspoređenih na 10 bina. Akcija traje do 31. januara i broj mesta je ograničen.

Svim posetiocima, "Skijališta Srbije" i organizatori su omogućili šestodnevni ski-pass za period trajanja festivala za samo 39 EUR. Novi sistem za veštački sneg, ukoliko zatreba, pokriće više od 70% kapaciteta skicentra na Kopaoniku, i time omogućiti ljubiteljima zimskih sportova da skijaju bez obzira na vremenske prilike.

Ovaj nesvakidašnji skijaško-muzički događaj obeležiće vodeći svetski izvođači kao što su Basement Jaxx, DJ Fresh, Ms DYNAMITE, Freestylers, Modestep, Judge Jules, Eddy Tample Morris, Micky Slim i mnogi drugi.

Od domaćih sastava nastupiće najznajčajniji bendovi urbane muzike u Srbiji kao što su Darkwood Dub, Rambo Amadeus, Disciplin A Kitchme, Deca Loših Muzičara, Eyesburn, Vrooom, i mnogi drugi. Pored noćne zabave biće organizovane i dnevne, tzv. "Apre-ski" žurke kao i atraktivan sportski program u kome će učestvovati vrhunski svetski ski i snowboard takmičari i rekreativci.

"The Big Snow festival" je pre dve godine pokrenula najveća svetska turitička agencija Thomas Cook, dok se u 2012. organizaciji priključuje i Exit tim uz podršku Vlade Srbije i MK Mountain Resort-a.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.