NavMenu

KRAVČENKO: Do 2015. NIS će u pumpe u Srbiji uložiti 100 mil EUR

Izvor: Tanjug Nedelja, 15.01.2012. 20:40
Komentari
Podeli

Kiril KravčenkoKiril Kravčenko

Naftna industrija Srbije (NIS) uložiće u modernizaciju i izgradnju novih benzinskih pumpi u Srbiji oko 100 mil EUR u naredne 2,5 godine, izjavio je u petak (13. januar 2012. godine) generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko na otvaranju prve benzinske stanice NIS-a sa novim trobojnim izgledom.

Kvalitet goriva na tim benzinskim pumpama biće zadovoljavajući za potrošače, kazao je Kravčenko na otvaranju prvog rebrendiranog objekta "Zmaj dva" kome su prisustvovali gradonačelnik Beograda Dragan Ðilas i predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić.

Kravčenko je istakao da je NIS otvaranjem ove "trikolorne" pumpe za još jedan korak bliži Srbiji, s obzirom na boje koji su korisćene u novom NIS-ovom brendu - crvena, plava i bela.

Prva rebrendirana benzinska stanica NIS-a otvorena je na mestu postojećeg NIS-ovog maloprodajnog objekta "Zmaj dva" na autoputu E-75 na ulazu u Beograd.

Novi vizuelni identiet benzinskih stanica NIS-a zadržaće karakteristike starog, prepoznatljivog brenda "NIS Petrola", a uvedena je plava boja kojom je ispisano ime kompanije, što označava sinergiju sa brendom "Gazprom Neft".

Modernizacija benzinskih pumpi NIS-a sprovodi se u skladu sa ukupnom modernizacijom te kompanije i njenim širenjem u regionu.

Prilikom otvaranja nove pumpe uručene su i novogodišnje nagrade "NIS Petrola" srećnim dobitnicima.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Finansije

Za 10 meseci zabrane izvoza robe šteta 200 mil EUR

Zbog zabrane trgovine srpskim proizvodima na teritoriji Kosova i Metohije od juna 2023. godine, pa do sada, domaća privreda beleži gubitak od 150 do 200 mil EUR. To Srbiji, ipak, ništa ne znači, kako navodi Bojan Stanić, pomoćnik direktora Sektora za strateške analize i usluge pri Privrednoj komori Srbije (PKS), jer vlasti u Prištini i dalje ne odustaju od svoje politike, tako da našoj zemlji ostaje samo da sabira gubitke, jer na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.