NavMenu

Na portalu Krediti.rs trgovanje akcijama svetskih kompanija na inostranim berzama

Izvor: eKapija Ponedeljak, 26.12.2011. 19:38
Komentari
Podeli

Sporazum sa kompanijom "Ilirika Investments" omogućiće korisnicima portala www.krediti.rs da investiraju svoj novac na najvećim svetskim berzama, ali i berzama u regionu. Iako je ovaj trend trgovanja preko Interneta odavno prisutan u razvijenim društvima, sa ekspanzijom ekonomske krize, mali ulagači se sve više interesuju i edukuju kako bi mogli i sami da trguju preko svetskih berzi. Potpisanim sporazumom ulagači u Srbiji dobijaju mogućnost da uz pomoć savetnika iz "Ilirike investments" i kroz informativni sadržaj portala Krediti.rs sami lakše zaključe kojim akcijama svetskih kompanija i akcijama zatvorenih investicionih fondova (ETF), žele da trguju, od Tokija do Njujorka.

Zvezdan Žarić, vlasnik portala Krediti.rs, je istakao da su dugo birali partnera vezano za "fondovsku industriju" i trgovanje u inostranstvu.

- Naš izbor je pao na "Iliriku" iz razloga što tim ljudi koji je vode, je okupljen oko ideje da se deluje proaktivno i suprotno tržišnim oscilacijama. Takav pristup i veliki napori koji su uloženi su omogućili "Ilirici" nekoliko inovativnih i tržišno potentnih proizvoda. Tu prvenstveno izdvajam trgovanje u inostranstvu i ulaganje u zlato kroz fond "Ilirika Gold".

Ovim sporazumom, korisnicima sajta Krediti.rs biće omogućeno da lakše pristupe fondovima kojima upravlja Ilirika DZU. U Srbiji, Ilirika DZU upravlja sa pet fondova (Ilirika Gold, IlirikaGlobal, Delta Plus, Delta Dynamic i Fima novac) i oko 2 miliona evra imovine pod upravom.

"Ilirika" je zvanično prva brokerska kuća u Srbiji koja je omogućila svim zainteresovanim klijentima da investiraju na inostranim berzama, kroz uslugu – "Ilirika Global.net".

"Ilirika global.net" daje mogućnost klijentima da ulažu svoj novac, kako u akcije najpoznatijih svetskih kompanija, tako i u veliki broj akcija zatvorenih investicionih fondova (ETF).

Više informacija o mogućnostima za investiranje možete naći na adresi: www.krediti.rs/investitori/.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.