NavMenu

"Susret sa srećom" najbolja srpska reklama - Dodeljene nagrade i priznanja tokom Noći reklamoždera

Izvor: eKapija Ponedeljak, 26.12.2011. 17:47
Komentari
Podeli

Dejan Nedić i Senka PajićDejan Nedić i Senka Pajić
("Bitka za bebe")

U subotu 24. decembra uspešno je završena 12. mt:s Noć reklamoždera. U sjajnoj atmosferi, odgledano je oko 400 svetskih reklama, po izboru Jean Marie Boursicot-a, a dodeljene su veoma značajne nagrade i priznanja.

Priznanje "Naj reklama 2011" pripalo je "Sastanku sa srećom" Državne lutrije Srbije i agencije "Draft FCB Afirma". Ovu najprestižniju nagradu je predao Uroš Ignjačević, vlasnik "Trident media grupe", dobitnicima - Dejanu Nediću, vlasniku agencije i Senki Pajić copywriter-u.

"Grand slam 2011", nagrada za izuzetan doprinos u razvoju srpskog i regionalnog advertajzinga, pripala je Ivanu Stankoviću, vlasniku agencije "Communis DDB", a priznanje mu je uručila Tijana Anđelić, direktor Državne lutrije Srbije.

"Ambasador reklamoždera 2011", priznanje za promociju Srbije tokom karijere i ulazak u Kuću slavnih, poneo je proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić. Nagradu je u Vanjino ime primio najbolji mladi sportista Srbije Uroš Kovačević, a Goga Grubješić, kreativni direktor agencije "SuperStar worldwide", koja je organizator Noći reklamoždera, uručila je ovo vredno priznanje.


Dejan Nedić i Senka PajićDejan Nedić i Senka Pajić

"World tour", nagrada za reklamu koja se našla u svetskoj selekciji Noći reklamoždera - "Pače ide u grad", pripala je brendu "Perfex". Priznanje, ispred Turističke organizacije Beograda, uručio je direktor TOB-a gdin Miloš Tišma, vlasniku agencije "Media Plus" Goranu Đikiću.

"Naj non-profit kampanja 2011" je "Bitka za bebe", Fonda B92 u realizaciji agencije "Saatchi & Saatchi". Priznanje je uručila Nevena Veselinović, PR menadžerka kompanije "Imlek".

"Brand Serbia 2011", priznanje za najbolju promociju Srbije u svetu, poneli su zlatna muška i ženska odbojkaška reprezentacija Srbije. Sjajnim sportistima, nagradu je uručila ministarka sporta Snežana Samardzić Marković.

Mega brend Srbije, najveća reklama i apsolutno najveći srpski brend- pripala je teniskom superstaru, Novaku Đokoviću. Priznanje, Novakovoj mami Dijani Đoković, uručila je Milica Marković, PR Telekom-a.

"Znanje na prvom mestu", priznanje za promociju Srbije u svetu svojim izumima i sjajnim idejama, poneo je "Strawberry team", a priznanje im je uručio Marjan Nikolić, PR menadžer Beogradskog univerziteta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.