NavMenu

"Beli limovi" iz Šapca opravdali kvalitet i visoke standarde u bezbednosti hrane

Izvor: Tanjug Ponedeljak, 15.05.2006. 15:41
Komentari
Podeli

U Fabrici "Beli limovi" u Šapcu, koja posluje u sastavu smederevske kompanije "U.S. Steel Serbia", ocenjivačka kuća SGS izvršila je prvu proveru primene upravljanja sistemom bezbednosti hrane (HACCP), koji je ta fabrika uvela 18. aprila 2005. godine.

Vođa tima HACCP u "Belim limovima ", koji jedini od domaćih proizvođača limova za ambalažu (konzerve i limenke) poseduju taj sertifikat, Mitar Raković izjavio je da je ocenjivačka kuća bila zadovoljna prezentiranim podacima, a posebno primenom programa podrške, odnosno sistemom 4C i softverom CARS za korektivno-preventivne mere.

Krajem maja 2006. u planu je provera sistema menadžmenta kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001/2000.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Nacrt planskog dokumenta omogućava rušenje hotela Jugoslavija - U planu luksuzni hotel sa kazinom, kule do 155 metara i marina (FOTO)

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove grada Beograda stavio je na javni uvid Nacrt plana detaljne regulacije bloka 11 i dela bloka 10 u opštinama Zemun i Novi Beograd, koji obuhvata i hotel Jugoslavija Podsetimo, hotel Jugoslavija prodat je krajem marta jedinom zainteresovanom ponuđaču, kompaniji MV Investment doo iz Beograda, ćerki firmi Millenium team-a, u okviru imovine preduzeća Danube riverside po početnoj ceni od 3,18

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.