NavMenu

Divac prodaje bezalkoholno piće za otrežnjenje, na SCG i slovenačkom tržištu

Izvor: Blic Sreda, 23.03.2005. 12:30
Komentari
Podeli

Bezalkoholno piće „outox“ proizvodi belgijski „Lifestile drinks“, a njihov zastupnik je porodično preduzeće košarkaša Vlade Divca „Misid“. „Outox“ je pravi hit u Italiji i Mađarskoj jer stimuliše razgrađivanje alkohola u krvi.

Boris Divac, brat Vlade Divca i direktor „Misida“, kaže za slovenački list „Finance“ da, s obzirom na stroge propise u Sloveniji koji se odnose na upotrebu alkohola i još strože u Hrvatskoj, računa na uspeh i na tim tržištima. „Misid“ je predstavnik pomenutog belgijskog preduzeća za celu nekadašnju SFRJ. Boris Divac dodaje i da je „outox“ potpuno prirodno piće koje pomaže jetri da proizvede enzim za razgrađivanje alkohola.

„Outox“ će moći u Sloveniji da se kupi u prodavnicama i na benzinskim pumpama, a koštaće kao i u Srbiji i Crnoj Gori - 2,7 EUR. (www.outox.co.yu)

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Energija, IT, Telekomunikacije

EPS pustio u rad mobilnu aplikaciju "Uvid u račun"

Elektroprivreda Srbije (EPS) pustila je u rad mobilnu aplikaciju "EPS Uvid u račun". Putem aplikacije, domaćinstva i mali kupci imaju mogućnost da na mobilnom telefonu, na veoma jednostavan način prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor., saopštio je EPS. Mobilna aplikacija "EPS Uvid u račun" dostupna je korisnicima na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.