Izvor: eKapija | Petak, 02.12.2011.| 09:48
Izdvojite članak Odštampajte vest

Poznati pripremali ljuto-slatko meze - U susret 5. Rakija Festu

U susret V Rakija Festu koji će biti održan 10. i 11. decembra u Belexpocentru poznate ličnosti u Rakia Baru II u skladu sa sloganom ovogodišnjeg festivala pripremale su ljuto-slatko meze.

Tamara Grujić, voditeljka "Radne akcije", Miloš Maksimović, voditelj radijskog "Dizanja B92", Konstrakta i Šobaja, članovi grupe "Zemlja Gruva" i Aleksandar Đikić, zvanični šminker "Maybelline" trudili su se da od zadatih sastojaka – koziji sir, kačkavalj, pečenica, slanina, jabuka, kruška, med, topljena čokolada, orasi, suva šljiva, nana, rukola, čili sos, biber, kreiraju što bolji ljuto-slatki zalogaj koji će po oceni žirija – Petra Gajića, potpredsednika Kulinarske federacije Srbije, Gorana Petronijevića, kuvara i Nikole Pantelića, producenta, biti prezentovan na predstojećem Rakija Festu.

Tamara Grujić, pobednica je dobila je zasluženu nagradu – bure od pet litara "zlatne kapljice", dok je za drugoplasiranog Miloša Maksimovića to bilo pak burence od tri, a treća nagrada je bila tradicionalna buklija koju je osvojila Konstrakta. Sasvim sigurno svaka od ovih nagrada se odlično kombinuje sa ljuto-slatkim zalogajima.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.