Izvor: Tanjug | Sreda, 23.11.2011.| 17:09
Izdvojite članak Odštampajte vest

Košarkaški klub "Crvena zvezda" izabrao Upravni odbor

Košarkaški klub "Crvena zvezda" Beograd formirao je u sredu (23. novembar 2011. godine) Upravni odbor na čelu sa predsednikom Milošem Ninkovićem, koji ima za cilj da obezbedi stabilno funkcionisanje kluba.

Predsednik crveno-belih Nebojša Čović naglasio je da će Upravni odbor, zajedno sa stručnim štabom, dovesti klub u "održivo stanje".

- Upravni odbor je garant stabilnog finansijskog funkcionisanja kluba uz razvoj i održavanje kompletne infrastrukture. Da ne bude zabune, mi u sistemu KK Crvena zvezda imamo dva subjekta - Crvenu zvezdu koja je u procesu reorganizacije i Crvenu zvezdu Beograd koja se takmiči, ali sve to je sistem Crvene zvezde - rekao je Čović.

On je dodao da će biti formiran i Upravni odbor koji će činiti legende kluba, igrači, treneri, finckioneri koji su ostavili trag, kao i navijači i poverioci.

Prema njegovim rečima, Upravni odbor će raditi na saniranju finansijskih problema u Crvenoj zvezdi.

- Mi prostora za preveliku žurbu i čaroban štapić da preko noći vratimo 14 mil EUR nemamo, kao što ne možemo da promenimo navike iz prethodnog perioda - rekao je Čović i zatražio za strpljenje svih Zvezdinih ljubitelja.

U Upravni odbor izabrano je 17 članova, a za potpredsednika tog tela imenovan je predstavnik ruske kompanije "Lukoil" Aleksandar Panfilov.

Članovi UO KK Crvena zvezda su: Branko Stanojević ("BS Investment group"), Srđan Stojanović ("Alma Quatro"), Srđan Ostojić ("Balkan bet"), Velibor Sovrović ("Lasta"), Radoje Cvetić ("Master frigo"), Uroš Bogdanović ("Sigma"), Ilija Kovačić ("Press"), Branislav Baćović ("Transpordšped"), Srđan Lazović ("British American Tobacco"), Nebojša Stojanović ("FMP Železnik"), Nebojša Mitrović ("KBC Zemun"), Jadranka Nikodijević ("Kobe group"), Dragan Pavlović ("JAT Airways"), Milenko Kašanin ("Constructing Team") i Goran Bričić ("Prospera plus").

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.