NavMenu

Direktno iz Njujorka stigao novi brand - "Built NY"

Izvor: eKapija Ponedeljak, 21.11.2011. 19:38
Komentari
Podeli

Direktno iz Njujorka u Srbiju je stigao novi brand - "Built NY". Built NY E-Reader i Tablet accessories napravljeni su od vrhunskih materijala i nude potpunu zaštitu uređaja uvek kada ste u pokretu. U ponudi je veliki izbor boja i dezena kako ženskih tako i muških. Sleeve modeli su kompatibilni sa svim proizvođačima 7-8" tableta kao što su "Samsung", "HTC", "Huaway", "Prestigio" ...

Portfolio Built NY torbi za laptop-ove i netbook-ove je izuzetno atraktivnog dizajna i boja. Koriste se materijali koji obezbeđuju lagane torbe a istovremeno funkcionalnost i zaštitu uređaja. Moguće je izabrati model od 10-17" u varijatni "Messenger Bag", "Sleeve", "Tote Bag", "520 Portfolio" ili "Sleeve".

Ponuda torbica i futrola je izuzetno raznovrsna kako za mobilne telefone tako i za fotoaparate i kamere. Pored toga što je moguće izabrati neku od velikog broja boja, korisnici takođe imaju mogućnost izbora modela: sleeve, envelope, pocket, zip... Modeli pokrivaju potrebe svih vrsta korisnika, kako sa manjim telefonima i fotoaparatima, preko "touchscreen" uređaja do 4,3" koji rade na Android, BlackBerry, Windows Phone i WebOS operativnom sistemu do velikih torbi za kamere profesionalnih korisnika.

"Built NY" je dizajnirao poseban portfolio samo za "Apple" korisnike. Na ovaj način, svi vlasnici "Apple" uređaja su u prilici da po izuzetno povoljnim cenama opreme svoje ljubimce. Vrhunski stil prilikom dizajniranja opreme bitno izdvaja "Built NY" od ostale konkurencije. Nema sumnje da će iPad, iPad 2, iPhone 4, iPhone 4S, MacBook Pro i MacBook Air zasijati punim sjajem uz Built NY accessories.


"Launch&Kitchen Accessories", originalni program koji će istaći stil bilo da se vlasnik nalazi u šopingu, na pauzi za ručak ili kuhinji. Napravljeni su od ekstra kvalitetnih materijala i predstavljaju vrhunski modni detalj. Svaka savremena žena će pronaći sebe u nekom od "Built NY" kreativnih proizvoda.

Po prvi put na našem tržištu, bićete u situaciji da kupite nosač boca za vino, šampanjac, pivo ili slično.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.