NavMenu

Tradicionalni doček Nove godine u hotelu "Grand" na Kopaoniku

Izvor: eKapija Petak, 18.11.2011. 15:30
Komentari
Podeli

Za novogodišnju noć, gosti hotela "Grand****" na Kopaoniku uživaće uz muzički program Aca Pejovića i beogradskog klupskog benda Old Hat Orchestra.

Gosti "Granda" će uživati i u vrhunskoj usluzi, svetskim i domaćim gastronomskim bravurama, i božanskim pićima. Doček Nove godine u hotelu "Grand" uključuje svečanu večeru uz muzički program 31. decembra. Cena aranžmana kreće se od 130 EUR, sa specijalnim popustima za decu do 12 godina.

Kompanija "MK Mountain Resort" je zadržala prošlogodišnje promotivne cene smeštaja i ponudila gostima brojne akcije, za određene periode boravka u toku zimske sezone. Ski sezona će početi simbolično, drugim po redu Ski Openingom, koji će biti održan od 08. do 11.12.2011, u organizaciji "MK Mountain Resorta", uz podršku JP "Skijališta Srbije". Cena paketa za 4 dana/ 3 noćenja na bazi polupansiona i dvodnevnim gratis ski pass-om, iznosi 145 eur u dvokrevetnoj sobi u hotelu "Angella", dok je za isti paket u hotelu "Grand" potrebno izdvojiti 165 eur.

U hotelu "Grand" je upravo završena rekonstrukcija jednog dela smeštajnih kapaciteta, čime je gostima omogućen veći komfor i udobnost u 165 soba i apartmana.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Feka Automotive gradi energetski efikasan proizvodni objekat - EBRD odobrila 15 mil EUR

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržava ovu investiciju odobravanjem kredita od 15 mil EUR kompaniji Feka Automotive (Feka), proizvođaču automobilske rasvete iz Srbije. Feka, koja ima ugovore o snabdevanju sa vodećim međunarodnim proizvođačima automobila kao što su Tojota, Folksvagen i Stelantis, koristiće sredstva da poboljša svoju ukupnu efikasnost i poveća dostupnost pouzdanih uređaja za osvetljenje

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.