NavMenu

"Železnice Srbije" zaključiće sa Evropskom investicionom bankom ugovor o kreditu od 80 mil EUR

Izvor: Novosti Sreda, 03.05.2006. 13:34
Komentari
Podeli

Preduzeće "Železnice Srbije" potpisaće tokom maja 2006. godine ugovor sa Evropskom investicionom bankom (EIB) o kreditu od 80 mil EUR, namenjenog modernizaciji infrastrukture, odnosno realizaciji druge faze rekonstrukcije poslednjeg neelektrificiranog dela Panevropskog železničkog Koridora 10 na pruzi Niš-Dimitrovgrad.

- Priprema tehničke dokumentacije je u završnoj fazi, a nakon potpisivanja ugovora sa EIB sledi raspisivanje tendera za izbor izvođača radova, kako bi u septembru 2006. nastavili započete radove - rekao je zamenik direktora Direkcije za infrastrukturu preduzeća "Železnica Srbije" Momčilo Radojević.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

06.05.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Na Unesko listi svetske kulturne i prirodne baštine pet lokaliteta iz Srbije, a još 11 je "na čekanju"

Organizacija Ujedinjenih nacija za obrazovanje, nauku i kulturu (UNESKO) već više od 50 godina označava i brine o mestima od izuzetne univerzalne vrednosti za kulturnu ili prirodnu baštinu. Ova mesta nominuju se od strane zemalja potpisnica Konvencije o Svetskoj baštini, ustanovljene 1972. godine. Kulturno nasleđe sastoji se od spomenika (kao što su arhitektonska dela, monumentalne skulpture ili natpisi), grupe zgrada i lokaliteta

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.