NavMenu

Otvaranje Tehnološkog parka u Vršcu 8. novembra - "Fresenius Medical Care", "Esca delight", "Roster" i "Lamp East" potpisuju prve ugovore

Izvor: eKapija Ponedeljak, 07.11.2011. 15:42
Komentari
Podeli

Tehnološki park u Vršcu biće svečano otvoren u utorak (8. novembra 2011. godine). Otvaranju će prisustvovati predstavnici Delegacije Evropske unije u Srbiji kao i opštinskih vlasti. Tom prilikom biće potpisani ugovori sa prva četiri investitora – "Fresenius Medical Care", "Esca delight", "Roster" i "Lamp East".

Vrednost projekta izgradnje infrastrukture tehnološkog parka u Vršcu iznosi oko 4,03 mil EUR, dok je vrednost ugovora sa investitorima oko 30 mil EUR.

Sastanku na kome će biti potpisani prvi ugovori će, osim predstavnika investitora, predstavnika Delegacije Evropske unije u Srbiji i predsednika opštine Vršac Čedomira Živkovića, prisustvovati i predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić, državni sekretar u Ministarstvu infrastrukture i energetike Jovica Zarkula, pokrajinski sekretar za kulturu Milorad Đurić, kao i direktor Tehnološkog parka Zoran Tomić.

Na otvaranju Tehnološkog parka, prisutnima će se obratiti i predesednik Skupštine opštine Vršac Stevica Nazarčić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.