Izvor: eKapija | Četvrtak, 03.11.2011.| 17:09
Izdvojite članak Odštampajte vest

Konferencija "Komunikacije za 21. vek-trendovi i izazovi" 17. i 18. novembra u beogradskom hotelu "Zira"

(Foto: b)

Koferencija "Komunikacije za 21. vek - trendovi i izazovi" u organizaciji Društva Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) biće održana u beogradskom hotelu "Zira" 17. i 18. novembra 2011.

Učesnici konferencije su profesionalci iz oblasti komunikacija, odnosa s javnošću, zatim portparoli institucija, kompanija, vladinih i nevladinih agencija, univerziteta i privrednih asocijacija, kako iz Srbije tako iz drugih država regiona.

Predavače na konferenciji čine ugledni stručnjaci iz Srbije, ali i renomirana imena svetske prakse, kao i predstavnici EACD-European Association of Communication Directors: Natalia Kurop, direktorka marketinga i komunikacija Digital Europe, Mirko Ilić, svetski priznat dizajner i umetnik osobenog vizuelnog izraza, dr Nikolaos Dimitriadis, počasni predavač na Univerzitetu u Šefildu, Aleksandra Vesić članica Upravnog odbora BCIF-a, Fonda Mesta u srcu i Autonomnog ženskog centra i UN Globalnog dogovora u Srbiji, Darko Matijašević direktor agencije "Executive group", dr Borislav Miljanović direktor agencije "Represent Communications" i mnogi drugi.

Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) je strukovno udruženje profesionalaca koji se bave odnosima s javnošću i komunikacijama, a koje ima za cilj da doprinese unapređenju struke odnosa s javnošću, kao i uvođenju i primeni najviših profesionalnih i etičkih standarda.

Detaljnije informacije možete preuzeti sa: http://www.pr.org.rs/konferencija2011/


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.