NavMenu

Razgovori "Zastave" sa "Fiatom" o sklapanju 10.000 “punta” - krajem marta, EU dala podršku, Indijci uskoro u fabrici

Izvor: Glas javnosti Ponedeljak, 21.03.2005. 14:24
Komentari
Podeli
 

Pregovori poslovodstva "Zastave" sa predstavnicima "Fiata" oko sklapanja "punta" u kragujevačkoj fabrici nastavljaju se krajem marta 2005. Reč je  o sklapanju 10.000 komada "punta" na godišnjem nivou, kao i o prenosu italijanske tehnologije u Kragujevac.

 

Kako se nezvanično saznaje Evropska komisija je već dala načelnu saglasnost za podršku opstanka srpske automobilske industrije.

 

"Zastavinoj" fabrici 28. marta 2005. u posetu dolaze i biznismeni iz Indije koji su potpisali protokol o nameri da, po principu sklapanja delova, vrate u život "Zastavin" "stojadin", inoviran i prilagođen zahtevima tog tržišta.

Tagovi:
punto
stojadin
101
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.