NavMenu

Intesa Magnifica - Banka Intesa predstavila novu, personalizovanu uslugu za svoje klijente

Izvor: eKapija Ponedeljak, 24.10.2011. 12:27
Komentari
Podeli

Banca Intesa kreirala je jedinstveni koncept rada sa klijentima od posebnog značaja pod nazivom Intesa Magnifica. Zahvaljujući personalizovanom pristupu, korisnici ovog paketa dobijaju ličnu uslugu u svim ekspoziturama banke širom zemlje, uvek dostupnu pomoć u obavljanju svih finansijskih poslova i transakcija sa bankom, set posebno osmišljenih bankarskih proizvoda, atraktivne komercijalne uslove i maksimalnu uštedu vremena, a u 20 odabranih ekspozitura će ih dočekati i lični savetnici u diskretnim, izdvojenim prostorijama.

Korisnici Intesa Magnifica servisnog modela imaće na raspolaganju Intesa Magnifica tekući račun, American Express Gold kreditnu karticu uz 50% popusta na godišnju članarinu i specijalnu Intesa Magnifica kreditnu liniju. Intesa Magnifica tekući račun donosi sveobuhvatni paket bankarskih proizvoda i usluga, uključujući Visa Electron debitnu karticu, dozvoljeno prekoračenje, DDOR osiguranje novčanika, kao i mogućnost razmene valuta po do sada najpovoljnijem kursu u banci i korišćenja Intesa Mobi i Intesa On-line servisa po specijalnim uslovima.

Pored bankarskih, lični savetnik pružiće korisnicima Intesa Magnifica, paketa i svu neophodnu pomoć u poslovima osiguranja, lizinga i brokersko-dilerskih poslova. Takođe, savetodavna i ekspertska podška biće ponuđena i onim klijentima koji žele da svoja sredstva ulože u kupovinu investicionih jedinica Eurizon Balanced Fond-a, kojim upravlja Eurizon Capital, članica grupe Intesa Sanpaolo i jedno od najvećih društava za upravljanje investicionim fondovima u Evropi.

- Sveobuhvatni paket finansijskih proizvoda i usluga Intesa Magnifica nastao je kao rezultat posvećenosti Banca Intesa stalnom unapređenju ponude, podizanju standarda i osluškivanju potreba klijenata - izjavio je Riccardo Parasporo, član Izvršnog odbora Banca Intesa i direktor Divizije za upravljanje poslovima sa fizičkim licima i malim biznisom.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.