Izvor: eKapija | Ponedeljak, 24.10.2011.| 11:43
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Susret sa kupcima" 15. novembra u Beogradu - Šansa srpskim preduzećima da postanu dobavljači međunarodnih kompanija

Direktni razgovori predstavnika malih i srednjih preduzeća (MSP) iz Srbije sa multinacionalnim kompanijama o mogućoj saradnji, pod nazivom "Susret sa kupcima", biće upriličeni 15. novembra u "Bel EXPO centru" na Novom Beogradu, saopštili su predstavnici tog projekta.

Oko 30 međunarodnih kompanija iz sektora hrane, metalske i mašinske industrije i proizvodnje procesne opreme dolaze u Beograd kao kupci na jednodnevne razgovore sa firmama iz Srbije koje imaju mogućnost da im ponude svoje proizvode i usluge.

Poslovne razgovore pod nazivom "Susret sa kupcima" omogućila je Evropska unija kroz "Projekat za razvoj konkurentnosti i promociju izvoza" SECEP u saradnji sa Ministarstvom ekonomije i regionalnog razvoja, Agencijom za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije - SIEPA, Privrednom komorom Srbije i Nacionalnom Agencijom za regionalni razvoj.

Sva zainteresovana preduzeća iz Srbije mogu da se prvo registruju kao učesnici ovog skupa i da unapred, pre samog događaja, zakažu sastanke,u periodu od 1. do 10. novembra, sa firmama koje sami odaberu.

Mogućnost obavljanja poslovnih razgovora i sklapanja poslova u ovom slučaju je besplatna, navedeno je u saopštenju.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.