Izvor: Tanjug | Petak, 21.04.2006.| 15:53

Prva petoletka Trstenik isporučuje čak 30.000 cilindara za Palfinger Austrija - 3 mil EUR, najava strateškog partnerstva ?

Austrijska firma "Palfinger", jedan od najvećih proizvođača kamionskih i šumskih dizalica, kranova, platformi i transportnih sredstava u svetu, pronašla je pouzdanog poslovnog partnera za svoj dalji razvoj u "Prvoj petoletki" od koje je poručila 30.000 cilindara u vrednosti od 3 mil EUR, izjavio je generalni direktor trsteničke Industrije hidraulike i pneumatike Dragan Egerić.

On je naglasio da je dosadašnja uspešna poslovna saradnja te austrijske kompanije sa Fabrikom cilindara, koja posluje u okviru sistema "Petoletke", dovela do porudžbine 30.000 cilindara, napominjući da su godišnje potrebe firme "Palfinger" gotovo 200.000 cilindara.

Egerich je predočio da je proizvodne pogone Fabrike cilindara, hidraulike i tehnološko-metalurške obrade posetila mnogobrojna austrijska delegacija sa Huberom Palfingerom na čelu i da je tom prilikom najavljeno proširenje saradnje dve kompanije i u drugim programima.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.