Izvor: Beta | Sreda, 12.10.2011.| 12:32
Izdvojite članak Odštampajte vest

Na Novosadskom sajmu otvoren 11. Sajam automobila "Auto show"

(Foto: b)

Na Novosadskom sajmu danas je otvoren 11. Sajam automobila "Auto show - Novi Sad", na kojem je premijerno na tržištu Srbije prikazan 31 automobil.

Član Izvršnog odbora Novosadskog sajma Bojan Gajić rekao je na otvaranju da je Sajam u saradnji s vodećim auto kućama u Srbiji uspeo da organizuje ovogodišnju priredbu, i pored veoma teške globalne finansijske situacije, koja je pogodila i auto industriju.

Sajam je svečano otvorio automobilski dizajner Saša Milovančević, koji trenutno radi na pripremi prvog srpskog vozila koje će učestvovati na poznatoj trci "24 sata Le Mana".

Na sajmu će se predstaviti gotovo svi prodavci putničkih automobila u Srbiji, pojedini dileri teretnih vozila, prodavci opreme i rezervnih delova, banke, lizing kompanije i osiguravajuća društva.

Najskuplje izloženo vozilo je "mercedes" S klase 250 CDI, čija je cena 91.980 EUR, dok je najjeftiniji "punto klasik", koji uz zamenu staro za novo košta 6.199 EUR.

Sajam automobila traje do 16. oktobra. Radno vreme Novosadskog sajma je od 10 do 19 sati, a cena pojedinačne ulaznice iznosi 300 dinara.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.