Izvor: eKapija | Četvrtak, 29.09.2011.| 11:47
Izdvojite članak Odštampajte vest

Hasan Elahi, Simone Brunoci i Tifani Sent Džejms na konferenciji "BlogOpen 2011" od 8. do 9. oktobra u Novom Sadu

(Foto: b)

Konferencija "BlogOpen 2011" okupiće 8. i 9. novembra u Novom Sadu uticajne svetske i regionalne predavače i stručnjake iz oblasti Interneta i digitalnih medija.

Hasan Elahi, bloger i multidisciplinarni umetnik iz SAD-a, govoriće o zaštiti identiteta na Internetu i kako potpuno ogoljavanje i otkrivanje privatnosti može da postane najjači oblik zaštite identiteta. Takođe, ovaj svetski popularni bloger ispričaće svoju životnu priču kada je greškom priveden od strane FBI što ga je kasnije inspirisalo da pokrene blog na kome svakodnevno beleži svoje kretanje i prenosi najmanje sitnici iz svog privatnog života.

Publici u Novom Sadu predstaviće se Tifani Sent Džejms, koja je vodila agenciju za digitalne odnose sa javnošću u vladi Tonija Blera, Met Džerhart, specijalista za društvene mreže, iz londonske agencije "OglivyAction", Simone Brunoci, zvanični "Amazonov" evanđelista za veb-servise i cloud computing, kao i mnogi drugi predavači iz Srbije i drugih zemalja.

Početak ovogodišnjeg "BlogOpena 2011" obeležiće finale "StartUpOpen konkursa" na kome će se publici i investitorima predstaviti šest finalista koji će se nadmetati za pobedničku poziciju i finansijsku potporu.

Biće dodeljene nagrade za najbolji lični, korporativni, stručni blog, najbolji blog portal, najuticajniji blog, beba-blog 2011, za poseban doprinos promociji bloga, a jednu nagradu odrediće glasovi publike.

Više informacija o programu i predavačima zainteresovani mogu da pogledaju na www.blogopen.rs

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.