NavMenu

Hasan Elahi, Simone Brunoci i Tifani Sent Džejms na konferenciji "BlogOpen 2011" od 8. do 9. oktobra u Novom Sadu

Izvor: eKapija Četvrtak, 29.09.2011. 11:47
Komentari
Podeli

Konferencija "BlogOpen 2011" okupiće 8. i 9. novembra u Novom Sadu uticajne svetske i regionalne predavače i stručnjake iz oblasti Interneta i digitalnih medija.

Hasan Elahi, bloger i multidisciplinarni umetnik iz SAD-a, govoriće o zaštiti identiteta na Internetu i kako potpuno ogoljavanje i otkrivanje privatnosti može da postane najjači oblik zaštite identiteta. Takođe, ovaj svetski popularni bloger ispričaće svoju životnu priču kada je greškom priveden od strane FBI što ga je kasnije inspirisalo da pokrene blog na kome svakodnevno beleži svoje kretanje i prenosi najmanje sitnici iz svog privatnog života.

Publici u Novom Sadu predstaviće se Tifani Sent Džejms, koja je vodila agenciju za digitalne odnose sa javnošću u vladi Tonija Blera, Met Džerhart, specijalista za društvene mreže, iz londonske agencije "OglivyAction", Simone Brunoci, zvanični "Amazonov" evanđelista za veb-servise i cloud computing, kao i mnogi drugi predavači iz Srbije i drugih zemalja.

Početak ovogodišnjeg "BlogOpena 2011" obeležiće finale "StartUpOpen konkursa" na kome će se publici i investitorima predstaviti šest finalista koji će se nadmetati za pobedničku poziciju i finansijsku potporu.

Biće dodeljene nagrade za najbolji lični, korporativni, stručni blog, najbolji blog portal, najuticajniji blog, beba-blog 2011, za poseban doprinos promociji bloga, a jednu nagradu odrediće glasovi publike.

Više informacija o programu i predavačima zainteresovani mogu da pogledaju na www.blogopen.rs

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.