NavMenu

CEED Srbija upisuje treću generaciju polaznika Top Class programa

Izvor: eKapija Ponedeljak, 26.09.2011. 15:18
Komentari
Podeli

Već treću godinu za redom, CEED je objavio početak upisa nove Top Class generacije.

Ove godine, očekuju da im se pridruži 20 mladih, perspektivnih preduzetnika, vlasnika i menadžera uspešnih kompanija, koja se nalaze u fazi rasta. Treća generacija Top Class programa, imaće priliku da doživi Top Class u nešto izmenjenom obliku, sa potpuno novim, zanimljivim aktivnostima i mentorima koji će ove godine prvi put učestvovati u programu, saopšteno je iz ove organizacije.

"Iako smo zadržali osnovu, sadržaj programa smo prilagodili novim okolnostima i potrebama kompanija. Teme koje će se obrađivati na radionicama su ostale iste, s tim što će na nekim od njih gostovati mentori koje učesnici još uvek nisu imali prilike da čuju. Najviše promena uneli smo u segment lokalnog i regionalnog umrežavanja preduzetnika. Naime, uz dosadašnje B2B događaje koje smo organizovali u saradnji sa drugim CEED centrima iz regiona, našim učesnicima ponudićemo i novu CEED uslugu, tzv. Market access center. U toku trajanja programa, svaka od zemalja u kojima je CEED prisutan, biće domaćin jednog događaja, na kome će biti predstavljena ova usluga. Market access centar je namenjen kompanijama koje žele da prošire svoje poslovanje na drugo tržište. U početnoj fazi, kompanijama je često potrebna lokalna pomoć oko osnivanja entiteta, istraživanja tržišta i sl.", dodato je u saopštenju CEED Srbija.

CEED će zainteresovanim kompanijama omogućiti različite pakete usluga, od osnivanja tzv. virtuelne kancelarije, preko iznajmljivanja funkcionalnog poslovnog prostora, pa do povezivanja sa osobama i kompanijama od interesa. Pre nego što kompanija definitivno odluči da započne poslovanje na novom tržištu, može koristiti ovaj vid usluge, koji će joj, uz minimalne troškove, omogućiti uvid u situaciju na tržištu i mogućnosti za plasiranje njenog proizvoda / usluge.

Takođe, ove godine CEED otvara dva nova centra u Poljskoj i Turskoj, što za učesnike znači pristup novim prilikama za proširenje poslovanja, novim potencijalnim investitorima i partnerima.

"U novembru ćemo, u saradnji sa Leviathan Business Angels Network, organizovati B2B događaj u Poljskoj, koji će za temu imati mogućnosti finansiranja malih i srednjih preduzeća u regionu, sa posebnih akcentom na Srbiju i Hrvatsku. Za sve kompanije koje traže dodatno finansiranje, ovo će biti odlična prilika za umrežavanje sa jednom od najvećih finansijskih zajednica Poljske. Pozivamo sve zainteresovane da prate naše aktivnosti u narednom periodu, s obzirom da ćemo detaljnije informacije o ovom konkretnom događaju, posebno najaviti na našem web sajtu", najavljuju u CEED-u.

U Poljskoj će biti organizovana i redovna CEED regionalna konferencija, na kojoj će tradicionalno prisustvovati svi CEED centri sa preko 200 kompanija i preduzetnika iz regiona.

CEED ove godine započinje i Top Class Plus, program koji je zamišljen kao nastavak Top Class programa. Top Class Plus traje od decembra do juna i fokusira se na tzv. soft skills, odnosno veštine preduzetničkog upravljanja. Namenjen je pre svega kompanijama koje su već prošle kroz Top Class program, ali će upis biti omogućen i onima koji do sada nisu bili naši klijenti, pod uslovom da po strukturi i fazi razvoja kompanije, ispunjavaju kriterijume koji su zahtevani konceptom programa. Ovaj program će se sastojati iz nekoliko radionica, koje će voditi vrhunski stručnjaci iz određenih oblasti. U narednim danima, objavićemo i detaljne informacije o ovom novom programu, a iste će biti dostupne i na našem web sajtu.

"Sve naše aktivnosti planirane u narednoj poslovnoj godini, biće detaljno predstavljene 20. oktobra, na svečanoj dodeli diploma polaznicima Top Class i Top Class Finance programa prethodne generacije. Pored ceremonije dodele diploma, prisutni gosti će imati priliku da čuju iskustva nekih od naših učesnika i mentora, kao i da , kao što je već pomenuto, saznaju sve o novim programima i uslugama koje CEED nudi. Ovom prilikom bismo želeli da pozovemo sve kompanije koje su zainteresovane za učešće u nekom od naših programa, da nas kontaktiraju i rezervišu svoje mesto na ovom događaju. Dodela diploma će se održati u poslovnom klubu Azzaro, na Novom Beogradu, sa početkom u 17h. Gosti koji budu zainteresovani da upišu Top Class program, imaće šansu da osvoje posebne popuste, kroz zabavno takmičenje, koje će za sada ostati iznenađenje", kažu u CEED-u.

Za više informacije, pogledajte www.ceed-serbia.org.

Brošuru "Top Class" programa u PDF formatu, možete preuzeti ovde:




Preuzmite PDF dokument
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.