NavMenu

Velika Plana dobiće trgovinski kompleks Dima Park

Izvor: eKapija Sreda, 10.07.2024. 14:22
Komentari
Podeli
(Foto: Print screen / Urbanistički projekat / Arhida)
U Velikoj Plani gradiće se trgovinski kompleks Dima Park, čiji je investitor Dima d.o.o. iz Velike Plane. U planu su dva nova objekta, uz zadržavanje jednog postojećeg. Prostor na kome se nalaze objekti bivše mlekare, koji su planirani za rušenje, obuhvata površinu od 11.021 m2.

Prva zgrada, sa sedam lokala za maloprodaju, osnove je u obliku ćiriličnog slova G. Ukupne je neto površine 3335,35 m2. Druga zgrada imaće jedan lokal, a površine je 697,97 m2. Objekat koji se zadržava ima prodajni prostor, kao i magacin i kancelarije.

Osim dve zgrade, gradiće se i saobraćajnice, parkinzi, infrastrutkurna mreža i priključci. Planirano je 69 parking mesta, koja se nalaze na dve lokacije - u centralnom delu kompleksa i u južnom delu.

Kolski pristup je sa Ulice Feliksa Kanica, a pešački iz te ulice i Ulice 28. oktobra.

Obrađivač urbanističkog projekta je Planaplan iz Velike Plane, a za idejno rešenje bio je zadužen biro Arhida iz Beograda.

Javni uvid traje do 17. jula.

A. K.
Trgovinski kompleks Dima park Velika Plana (projekat)
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.07.2024.  |  Agro

Ukrajinski privrednik planira da u Srbiji otvori pogon za preradu žitarica i uljarica - Najavljen projekat vredan 150 mil EUR

U Srbiji bi uskoro mogao da bude otvoren pogon za preradu žitarica i uljarica, a u taj projekat bi bilo uloženo oko 150 mil EUR. O ovoj potencijalnoj investiciji bilo je reči na sastanku ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandra Martinovića i ukrajinskog privrednika Sergeja Dedečkova (Sergiy Dyadechko). U razgovoru je istaknuta namera ukrajinskog privrednika da u Srbiji izgradi veliki pogon za preradu poljoprivrednih

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.