NavMenu

Agencija Smart Vision dobitnik svetski priznate zlatne IPRA nagrade za izuzetnost u PR-u

Izvor: PR Utorak, 09.07.2024. 15:35
Komentari
Podeli
(Foto: Smart Vision)
Smart Vision, agencija za integrisane komunikacije iz Beograda, osvojila je prestižnu zlatnu IPRA nagradu za izuzetnost u oblasti odnosa s javnošću u kategoriji nevladinih organizacija za osmišljenu i sprovedenu PR strategiju u okviru dolaska dr Gabora Matea na Balkan, u organizaciji Novak Đoković Fondacije.

Međunarodna asocijacija za odnose s javnošću (IPRA) prepoznala je izuzetan rad i doprinos Smart Vision tima na sprovođenju efikasnih komunikacijskih napora kada je reč o saradnji sa medijima širom Balkana, koji su prihvatili važnost traume, ranog razvoja dece i mentalnog zdravlja uopšte kao važnih tema kojima se treba baviti.

Uspeh PR strategije obeležen je brojnim tekstovima koji su imali za cilj da upoznaju širu javnost sa radom Dr Gabora Matea, a koji su bili deo šire strategije komunikacije. Njegov dolazak najavljen je brojnim tekstovima koji su iz različitih uglova predstavljali njegov rad i glavne teme prošlogodišnjeg događaja organizovanog od strane Novak Đoković Fondacije.

Usledili su intervjui, gostovanja, događaji za medije, premijere filma "Mudrost traume", paneli i radionice dr Gabora Matea širom regiona. Kako bi projekat nastavio da živi i nakon njegovog odlaska, stavljajući akcenat na pokrenute važne teme, produciran je podkast u kome su globalna direktorka fondacije Jelena Đoković i psiholog, psihoterapeut i programska menadžerka u Novak Đoković Fondaciji Smiljana Grujić govorile o izazovima roditeljstva, uz gostovanje dr Matea u nekoliko epizoda. Upravo ovaj deo projekta rezultirao je širenjem svesti o ovim važnim temama kod najšire javnosti.

(Foto: Smart Vision / NDF)

Posredstvom snažnih medijskih kanala koji su prepoznali važnost teme kao što je trauma, Smart Vision je obezbedio široku medijsku pokrivenost, osiguravajući da poruka dr Matea i Novak Đoković Fondacije dosegne do najvećeg broja publike širom regiona, o čemu svedoči i broj od preko 600 medijskih objava u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i ostatku regiona.

Strategija koja je uključila različite sadržaje, od edukativnog do informativnog, kao i raznovrsne kanale komunikacije, prepoznata je kao efektivni pristup koji je doneo rezultate u čitavom regionu, ali i nagradu u Beograd.

Posebno je važno napomenuti da je ovaj izvanredan uspeh postignut složenom, uspešnom komunikacijom, bez pratećih marketinških kampanja, što čini dobijeno zlato još sjajnijim.

Dobijanje zlatne IPRA nagrade je pokazatelj kvaliteta Smart Vision tima u odnosima s javnošću i njegove nepokolebljive posvećenosti stvaranju pozitivnog uticaja kroz stratešku komunikaciju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.07.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Otvorena nova zgrada terminala na niškom aerodromu "Konstantin Veliki"

Nova zgrada terminala na aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu u koju je, sa opremom, uloženo 16 mil EUR, zvanično je otvorena. U zgradu je uloženo 11 mil EUR, a još 5 mil EUR, dodatno, u opremu i sisteme i 17 mil EUR u infrastrukturu prilazne saobraćajnice i parkinge ispred same terminalne zgrade. Izgradnja nove zgrade terminala počela je marta 2022, a projektovana je za prijem 1,5 miliona putnika godišnje i istovremeno opsluživanje

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.