NavMenu

Darko Lukić novi generalni direktor Nelt Grupe

Izvor: Promo Ponedeljak, 01.07.2024. 17:03
Komentari
Podeli
(Foto: Promo Nelt)
Novi generalni direktor Nelt Grupe od danas je Darko Lukić, nakon što je više od tri godine proveo na poziciji izvršnog potpredsednika ove kompanije. Zajedno sa menadžment timom, u narednom periodu nastaviće sa sprovođenjem poslovne strategije kompanije, uz fokus na osnaživanje cele organizacije, strateški razvoj brendova, Adria tržišta i tržište Afrike.

Darko je svoj prvi radni dan kao generalni direktor, simbolično, započeo na terenu sa koleginicama i kolegama iz prodaje, želeći da pokaže ličnu posvećenost i ukaže na značajan doprinos svih članova organizacije.

- Ovo je veoma poseban dan za mene, jer predstavlja novo poglavlje u mom profesionalnom životu. Danas sam na terenu sa zaposlenima, jer ljudi su ti koji čine firmu, oni su naš su najvažniji resurs. Želim da saslušam zaposlene, da čujem njihove potrebe, ideje i razmišljanja. Uz to, da razgovaram sa kupcima, principalima i svim eksternim ključnim saradnicima kako bismo pružili najbolju uslugu i proizvode. Kao kompanija, strateški nastavljamo dalje sa transformacijom koja je bazirana na temelju zdrave organizacije, investicijama u digitalne inovacije i diverzifikacijom Neltovog poslovanja - rekao je Darko.

Darko Lukić je u Nelt Grupi od 2021. godine i ima dugogodišnje iskustvo u korporativnom rukovođenju na visokim pozicijama. U kompaniji Coca-Cola Hellenic Bottling Company se bavio strateškim projektima pri kancelariji generalnog direktora, dok je u kompaniji Procter & Gamble više od 11 godina radio na nekoliko visokih, grupnih menadžerskih funkcija u finansijama. U kompaniji Nelt značajno je doprineo u kreiranju i realizaciji strateških projekata i inicijativa.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.07.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Otvorena nova zgrada terminala na niškom aerodromu "Konstantin Veliki"

Nova zgrada terminala na aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu u koju je, sa opremom, uloženo 16 mil EUR, zvanično je otvorena. U zgradu je uloženo 11 mil EUR, a još 5 mil EUR, dodatno, u opremu i sisteme i 17 mil EUR u infrastrukturu prilazne saobraćajnice i parkinge ispred same terminalne zgrade. Izgradnja nove zgrade terminala počela je marta 2022, a projektovana je za prijem 1,5 miliona putnika godišnje i istovremeno opsluživanje

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.