NavMenu

Daleke destinacije sve bliže - Organizator putovanja "Dertour" predstavio novi katalog na srpskom jeziku za prestojeću zimsku sezonu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 19.09.2011. 13:28
Komentari
Podeli

"Dertour", renomirani organizator individualnih putovanja koji je na tržištu Srbije prisutan već dugi niz godina, predstavio je najnoviju ponudu za sezonu zima 2011/12 i novi katalog na srpskom jeziku.

Prilagođavajući se tržistu Srbije i celom regionu, "Dertour" je ove godine, osim postojećih kataloga za skijanje sa ponudom za Austriju i Italiju, kataloga "Indijski okean" sa ponudom za Maldive, Sejšele i Mauricijus i kataloga "Orijent" sa ponudom za Dubai, prvi put na srpskom jeziku predstavio i ponude za putovanja u Aziju i karipska ostrva, poznatog turoperatora "MeiersWeltreisen", evropskog lidera za daleka putovanja.

Putovanja na daleke destinacije su u ponudi u saradnji sa vodećim svetskim avio kompanijama sa cenama prevoza avionom direktno iz Beograda, što doprinosi znatno većem komforu i nižim cenama.

"Dertour" je uspostavio i odličnu saradnju sa avio kompanijom "Fly Dubai", pa će na taj način ponuda za putovanja u Dubai biti zajedno sa redovnim avio prevozom na direktnoj liniji Beograd - Dubai četri puta nedeljno.

Kako se trend rasta potražnje za luksuznim i visokobudžetnim putovanjima nastavio, "Dertour" je za ovu zimsku sezone umesto dva, izdao pet deluks kataloga, sa ponudom najlepših destinacija širom sveta, pod naslovom "Najbolje što svet može da ponudi", a uz to i jedinstveni katalog ponude luksuznih krstarenja širom sveta.

Rezervaciju bilo kog putovanja moguće je izvršiti preko svih renomiranih turističkih agencija, koje se mogu pronaći na sajtu, kao i deirktno putem web sajta www.dertour.rs.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.