NavMenu

Kanalizaciju u Priboju gradiće dve domaće i jedna mađarska firma - Odabrani izvođači za posao vredan 9 mil EUR

Izvor: eKapija Petak, 21.06.2024. 10:47
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Smith1972/shutterstock.com)Ilustracija
Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović potpisala je ugovor na osnovu kojeg će početi radovi na izgradnji nedostajuće kanalizacione mreže u Priboju.

Posao izgradnje je, nakon tenderske procedure poveren kompaniji Hidro-Tan iz Beograda, koja će ga obavljati sa podizvođačima, firmama Imperial Buildings iz Novog Sada i mađarskom A-Hid Eito Zatkoruen Mukodo Rezvenytarsasag.

Vrednost ugovora je nešto više od milijardu dinara, odnosno oko 9 mil EUR, a rok za izvođenje građevinskih radova ne može biti duži od 730 kalendarskih dana.

Vujović je istakla da uz podršku Ministarstva uskoro kreće izgradnja 7,7 kilometara nedostajuće kanalizacione mreže, što je ujedno preduslov i za izgradnju postrojenja za preradu otpadnih voda koja je planirana u ovoj godini.

I. Ž.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.07.2024.  |  Industrija

Vlada Srbije donela uredbu o primeni Uredbe o utvrđivanju prostornog plana područja posebne namene za realizaciju projekta Jadar

Vlada Srbije usvojila je Uredbu o primeni Uredbe o utvrđivanju prostorng plana područja za realizaciju posebne namene za realizaciju projekta eksploatacije i prerade minerala jadarit "Jadar". Kako se navodi u dokumentu objavljenom na sajtu Vlade, danom stupanja na snagu ove uredbe ponovo počinje da se primenjuje Uredba o utvrđivanju Prostornog plana područja posebne namene za realizaciju projekta eksploatacije i prerade minerala jadarita

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.