NavMenu

Nastavak rekonstrukcije i dogradnje Opšte bolnice u Novom Pazaru - Krajem jula tender za projektante

Izvor: eKapija Petak, 21.06.2024. 10:24
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Spotmatik Ltd/shutterstock.com)Ilustracija
Grad Novi Pazar objavio je prethodno obaveštenje o izradi projektno-tehničke dokumentacije za rušenje starih i dotrajalih objekata, dogradnju i rekonstrukciju postojećih objekata, izgradnju novih objekata Opšte bolnice u tom gradu, a kako se navodi, tender će biti raspisan 29. jula.

Podsetimo, pre dve godine, gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac i direktor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Marko Blagojević potpisali su sporazum o zajedničkom sprovođenju javne nabavke u izgradnji, dogradnji, rekonstrukciji i adaptaciji opšte bolnice u Novom Pazaru, navedeno je na sajtu ove opštine. Izgradnja objekata je preduslov za podizanje opšte bolnice na nivo kliničkog centra.

Ubrzo je raspisan i tender, a konzorcijumu, predvođenom kompanijom GAT iz Novog Sada, poveren je posao izgradnje, dogradnje, rekonstrukcije i adaptacije objekata. Ta grupa, koju čine i novosadski Tehnoinženjering i Enterijer Moša, beogradski Saturn Electric i Jugogradnja, te Remontni centar iz Užica, ponudili su da posao obave za nešto više od šest milijardi i 119 miliona dinara, odnosno, oko 51,8 mil EUR.

Kako je istaknuto, projekat obuhvata izgradnju novog hirurškog bloka sa rekonstrukcijom postojećeg, izgradnju zgrade psihijatrije, nadogradnju internog odeljenja i potpunu rekonstrukciju postojećeg objekta kao i detaljnu adaptaciju doma zdravlja.

I. Ž.

Lokacija:
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.07.2024.  |  Industrija

Vlada Srbije donela uredbu o primeni Uredbe o utvrđivanju prostornog plana područja posebne namene za realizaciju projekta Jadar

Vlada Srbije usvojila je Uredbu o primeni Uredbe o utvrđivanju prostorng plana područja za realizaciju posebne namene za realizaciju projekta eksploatacije i prerade minerala jadarit "Jadar". Kako se navodi u dokumentu objavljenom na sajtu Vlade, danom stupanja na snagu ove uredbe ponovo počinje da se primenjuje Uredba o utvrđivanju Prostornog plana područja posebne namene za realizaciju projekta eksploatacije i prerade minerala jadarita

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.