NavMenu

U Požarevcu u planu gradnja zgrade sa 55 stanova i šest lokala

Izvor: eKapija Četvrtak, 20.06.2024. 09:38
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay / joffi)Ilustracija
U Požarevcu se planira izgradnja višeporodičnog stambeno poslovnog objekta spratnosti Po2+Po1+Pr+4+Ps.

Deo prizemlja prema dvorištu i ostali spratovi su stambene etaže. Na nivou prizemlja i spratova projektovano je ukupno 55 stambenih jedinica različite strukture.

Pristup poslovnom prostoru je na nivou prizemlja, direktno iz ulice, kao i iz pasaža u prizemlju, koji je nivelaciono usklađen sa trotoarom Ulice Čede Vasovića, i to ukupno šest lokala namene u skladu sa planom.

U okviru Podruma 1 organizovan je garažni prostor sa 28 garažnih mesta (od toga tri garažna mesta za osobe sa invaliditetom). 10 garažnih mesta su projektovana kao dupla parking mesta sa hidrauličnim makazama koje
omogućavaju parkiranje po dva putnička vozila. Time je obezbeđeno 38 parking mesta, kao i dva mesta za parkiranje motocikala i tri mesta za bicikle.

Podrum 2 podrazumeva garažni prostor sa 17 garažnih mesta (od toga dvagaražna mesta za osobe sa invaliditetom), kao i dva mesta za parkiranje motocikala i tri mesta za bicikle.

Planiran je i prostor namenjen ostavama stanara, sa ukupno 10 ostava i pristupnim hodnikom.

Na terenu su planirana tri otvorena parking mesta.

Investitori su Vis-Invest 007 i privatno lice iz Požarevca, a za urbanistički projekat bio je zadužen projektni biro Centar GS iz Smedereva.

Javni uvid traje do 25. juna.

A.K.
Lokacija:
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.07.2024.  |  Industrija

Vlada Srbije donela uredbu o primeni Uredbe o utvrđivanju prostornog plana područja posebne namene za realizaciju projekta Jadar

Vlada Srbije usvojila je Uredbu o primeni Uredbe o utvrđivanju prostorng plana područja za realizaciju posebne namene za realizaciju projekta eksploatacije i prerade minerala jadarit "Jadar". Kako se navodi u dokumentu objavljenom na sajtu Vlade, danom stupanja na snagu ove uredbe ponovo počinje da se primenjuje Uredba o utvrđivanju Prostornog plana područja posebne namene za realizaciju projekta eksploatacije i prerade minerala jadarita

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.