NavMenu

Do evropskih metropola za 159 EUR - "Montenegro airlines" nudi putnicima iz Srbije promotivnu cenu povratnih karata

Izvor: Tanjug Četvrtak, 15.09.2011. 15:21
Komentari
Podeli

"Montenegro airlines" od danas u svojoj ponudi ima promotivne povratne karte po ceni od 159 EUR za sve putnike koji iz Srbije preko Podgorice žele da odu na neku od evropskih destinacija.

- Ponuda se odnosi na putovanja od 1. oktobra, a u cenu su uračunate sve takse - kazao je komercijalni direktor "Montenegro airlines" Vlastimir Ristić.

- Tokom ovog promotivnog perioda putnici mogu da posete Pariz, Rim, Moskvu, Cirih ili Frankfurt, a ponuda je prilagođena putnicima sa ovog tržišta, tako da je transferno vreme, odnosno vreme čekanja za sledeći let, malo - kazao je Ristić.

On je dodao da će putnike koji se vraćaju za Beograd cekati večernji avion pa neće biti "praznog hoda".

Ristić je kazao da je ova kompanija produžila i promotivne akcije za sedmodnevni borakav u hotelima od četiri zvezdice uz polupansion, paket košta 230 EUR kao i vikend boravak u hotelima sa pet zvezdica od 169 EUR.

Tokom zimskog perioda ova kompanija će zadržati promotivne tarife letova ka Tivtu i Podgorici po ceni od 99, 129 i 139 EUR.

Kada je leč o letovima sa aerodroma u Nišu, Ristić je naveo da će "Montenegro airlines" pokušati da organizuje direktne letove ka Evropi.

- Trudimo se da afirmišemo vazdušni saobraćaj iz Niša kako bi ga učinili dostupnom aviodestinacijom - rekao je Ristić.

Direktor predstavništva "Monetenegro airlines" u Beogradu Žarko Đurović je kazao da se ova kompanija približava broju od pola miliona prevezenih putnika, što, kako je naveo povrđuje da je ova sezona bila bolja od prošle.

- Radimo na obnavljanju flote da bi bili što uspešniji u obavljanju aviosaobraćaja u kom vlada velika konkurencija - kazao je Đurović.

On je naveo da će kompanija i tokom zimskog perioda zadržati tri leta dvnevno za Podgoricu i dva za Tivat.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

U Rakovici u planu novi sportsko-rekreativni kompleks na 20.000 m2 - Moguća gradnja bazena, terena, akva parka...

Na području između trase železnice, Ulica Sretena Popovića, 13. oktobra i obilaznice oko Beograda u Rakovici, predviđena je izgradnja sportsko-rekreativnog kompleksa, umesto ranije planiranih privrednih zona, vidi se iz Plana detaljne regulacije za ovo područje, koji je beogradski Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove stavio na rani javni uvid. Povod za novi plan, kako se navodi, predstavlja inicijativa gradske opštine Rakovica

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.