NavMenu

Dragan Milenković, rukovodilac 'out of home' dostavnih operacija u Dexpressu - Širimo mrežu paketomata

Izvor: eKapija Sreda, 12.06.2024. 11:00
Komentari
Podeli

(Foto: Dexpress)
Vodeća kurirska služba u Srbiji - Dexpress s ponosom najavljuje značajno proširenje mreže paketomata i paket šopova do kraja godine. Kompanija će do kraja 2024. uvećati svoje kapacitete otvaranjem 70 novih paketomata. Pored toga, Dexpress će proširiti mrežu paket šopova, sa dodatnim otvaranjem četiri nova objekta i povećanjem broja saradničkih lokacija.

- Naš cilj je da pružimo veći izbor lokacija za preuzimanje paketa i na taj način dodatno unapredimo korisničko zadovoljstvo - rekao je Dragan Milenković, rukovodilac 'out of home' dostavnih operacija u Dexpressu: - Podsetiću, prvi smo u Srbiji predstavili mrežu paketomata, a otvaranjem novih lokacija omogućićemo korisnicima veću fleksibilnost i lakše preuzimanje paketa kada god i gde god to njima odgovara. Ulaganje u infrastrukturu i tehnologiju je ključ za održavanje visokog nivoa usluge koje naši korisnici očekuju i zaslužuju.

Dexpress paketomati se trenutno nalaze na preko 180 frekventnih lokacija u 60 gradova u Srbiji, kao što su benzinske stanice, veliki trgovinski lanci i šoping molovi. Planirano proširenje uključuje postavljanje novih paketomata na novim ključnim mestima širom Srbije, čime će njihov broj dostići preko 250. Ovi uređaji pružaju brz i jednostavan način za preuzimanje paketa, tako da praktično paketi čekaju korisnike.

(Foto: Dexpress)
Paket šopovi su takođe važan deo Dexpress strategije za unapređenje korisničkog iskustva. Sa 26 postojećih lokacija i 8 saradničkih paket šopova, Dexpress planira otvaranje još četiri paket šopa, a u planu je i proširenje saradnje sa dodatnim partnerima.

- Naši paket šopovi pružaju dodatnu vrednost korisnicima kroz personalizovanu podršku i uslugu. Saradnja sa partnerima omogućava nam da budemo bliže našim korisnicima i pružimo im još više opcija za brzu i pouzdanu dostavu - zaključuje Milenković.


Dexpress

Dexpress je vodeća kurirska služba u Srbiji, sa širokom mrežom paketomata i paket šopova koji omogućavaju brzo i pouzdano slanje i prijem paketa. Fokusirajući se na inovacije i korisničko zadovoljstvo, Dexpress nastoji da bude prvi izbor za sve potrebe dostave u zemlji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.07.2024.  |  Industrija

Vlada Srbije donela uredbu o primeni Uredbe o utvrđivanju prostornog plana područja posebne namene za realizaciju projekta Jadar

Vlada Srbije usvojila je Uredbu o primeni Uredbe o utvrđivanju prostorng plana područja za realizaciju posebne namene za realizaciju projekta eksploatacije i prerade minerala jadarit "Jadar". Kako se navodi u dokumentu objavljenom na sajtu Vlade, danom stupanja na snagu ove uredbe ponovo počinje da se primenjuje Uredba o utvrđivanju Prostornog plana područja posebne namene za realizaciju projekta eksploatacije i prerade minerala jadarita

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.