NavMenu

HAI ROBOTICS savremena rešenja za automatizaciju magacina

Izvor: eKapija Sreda, 19.06.2024. 10:27
Komentari
Podeli
(Foto: TOP POS SERVIS DOO)

HAI ROBOTICS je osnovan 2016. godine, sa ciljem unapređivanja i automatizacije skladišta i fabrika pomoću logističkih robota. Njihova rešenja primenjiva su u industriji odeće, logistike treće strane (3PL), maloprodaje, elektronske trgovine, elektronike, energetike, proizvodnje, zdravstva i drugih industrija.


PRVI ACR SISTEM NA SVETU

Sistemi autonomnih robota za rukovanje kutijama (ACR) predstavljaju visoko efikasna rešenja za distribuciju robe do čoveka, namenjena transportu kutija i kartona, kao i optimizaciji procesa. Pružaju efikasna, inteligentna, fleksibilna i ekonomska rešenja za automatizaciju skladišta kroz tehnologiju robotike. HAI ROBOTICS je izumeo prvi ACR sistem na svetu 2015. godine. ACR sistem integriše ACR, AMR, radne stanice, sistem transportera i HAIQ sofversku platformu, kao i druge automatizovane uređaje, kako bi obavljao operacije izbora, sortiranja i transporta.


HAI PICK SYSTEM 1

HaiPick System 1 predstavlja rešenje za neophodnu distribuciju robe do čoveka, pružajući izuzetnu fleksibilnost i skalabilnost kako bi se poboljšala efikasnost operacija u skladištima i smanjio neiskorišćeni prostor za skladištenje.

Podržan pionirskom tehnologijom autonomnih mobilnih robota za rukovanje kutijama (ACR), osnovno rešenje omogućava da naprave prvi korak ka modernizaciji operacija u skladištima. HaiPick System 1 smanjuje operativne troškove, centralizuje i digitalizuje analizu podataka, i optimizuje postojeću gustinu skladištenja za 400%.

Prateći operativnu efikasnost tradicionalnog skladišta, Essential Goods-to-Person Automated Picking sistem kompanije pruža 3-4 puta veću efikasnost, uz povećanje gustine skladištenja do 400%. Ovo rešenje fleksibilno unapređuje operacije skladišta u sledećim industrijama:

→ Modna industrija

→ Maloprodaja

→ Logistika treće strane (3PL)

→ E-trgovina

→ Zdravstvo

→ Automobilska industrija

→ Elektronika

Građen na neprikosnovenom globalnom industrijskom iskustvu, HaiPick System 1 podiže inovacije na novi nivo, osnažujući rastuća preduzeća da dodatno unaprede svoju konkurentske prednosti. Sa naprednim funkcijama i neuporedivim mogućnostima, Essential Goods-to-Person Automated Picking System nudi:

Optimizovane operacije: Otkriva snagu ubrzanja procesa dolaznih, odlaznih i inventurnih, dosežući nove nivoe produktivnosti.

Optimalno iskorišćen prostor: Maksimizira skladišne potencijale uz vertikalne i visoko-gustinske mogućnosti skladištenja.

Prilagodljivost na dohvat ruke: Prilagodite se i rastite bez napora uz fleksibilne opcije povećanja i smanjenja, prilagodivši komponente sistema evoluirajućim potrebama.

Odlučivanje na osnovu podataka: Prihvata eru digitalnog upravljanja podacima i analitike kako bi ostvarilo transparentne i sinhronizovane uvide, osnažujući informisane odluke.

Brza implementacija, brzi povrat: Ispituje brz datum pokretanja i puštanja u rad i uživa u brzom povratu investicije dok preduzeće pokreće svoje putovanje rasta.

(Foto: TOP POS SERVIS)


HAI PICK SYSTEM 2

HaiPick System 2 predstavlja roba-ka-čoveku rešenje dva sistema – ACR, autonomni mobilni robot za rukovanje kutijama i AMR, autonomni mobilni robot, koje pruža izuzetnu svestranost i kompatibilnost kako bi poboljšalo efikasnost operacija u skladištima i povećalo gustinu skladištenja.

Omogućavajući smeštanje proizvoda različitih veličina zajedno na jednom mestu umesto odvojeno, HaiPick System 2 maksimizira vertikalni prostor za regale i dovodi do manje potrebne površine skladišta i pojednostavljene upravljanje inventarom. HaiPick System 2 pruža do 5 puta veću gustinu skladištenja u postojećim objektima. Dodatno, centralizuje i digitalizuje radne tokove za vrhunsku analizu podataka i nudi 6 puta veću operativnu efikasnost.

Ovaj sistem karakteriše visoka efikasnost, fleksibilnost, kompatibilnost i gustina skladištenja. Pojednostavljeni procesi izbora omogućavaju do 6 puta veću efikasnost, a fleksibilan raspored regala prilagođen je za skladištenje kutija i paleta, uz podršku za lako proširenje kapaciteta. Jednostavno skladištenje i izlaz za proizvode različitih dimenzija omogućeno je kroz raznolike radne stanice. Gustina skladištenja je 5 puta veća, uz dvostruko dubok raspored regala visokog do 10 metara.

HaiPick System 2 značajno smanjuje potrebnu površinu skladišta, povećava operativnu efikasnost i tačnost odabira narudžbina sa sposobnošću kombinovanja izbora iz jednog sistema.

(Foto: TOP POS SERVIS)


HAI PICK SYSTEM 3

HaiPick System 3 je najsavremenije rešenje koje pruža izuzetnu fleksibilnost i skalabilnost kako bi poboljšalo operativnu efikasnost skladišta i značajno povećalo postojeći kapacitet za skladištenje. Podržan pionirskom tehnologijom autonomnih mobilnih robota za rukovanje kutijama (ACR) i K50 autonomnim mobilnim robotom (AMR), ultramoderno sistemsko rešenje omogućava kompanijama da smanje troškove, centralizuju i digitalizuju analizu podataka i ispune ključne ciljeve potrošačke potražnje.

HaiPick System 3 sistem karakteriše najviša gustina skladištenja, efikasna saradnja sa ostalim uređajima, fleksibilan dizajn sistema i bezbednost korisnika. Zahvaljujući ChainPick tehnologiji, omogućava skladištenje kutija do pet redova dubine, sa gustinom skladištenja do 50 kutija po kvadratnom metru. Efikasnost korisnika se povećava od tri do šest puta, jer ACR i AMR mogu besprekorno sarađivati, omogućavajući rad čak 1000+ robota zajedno. Sistem je fleksibilan i prilagodljiv pružaocima proizvoda i usluga B2B i B2C, uz brzo proširenje kapaciteta skladišta. Napredne sigurnosne funkcije, kao što su Hai Vest i protokoli za zelene prolaze, osiguravaju bezbednost korisnika.

Više informacija:

(Foto: Promo)

O kompaniji:

TOP POS SERVIS DOO (deo TPSX Group-a) osnovan je 2011 godine, sa sedištem u Beogradu. Nakon višegodišnje analize i proučavanja tržišta osnovano je preduzeće koje bi se bavilo prodajom, integracijom, servisom i održavanjem IT opreme. Posebna oblast kojom se TPS bavi je konsalting, integracija, razvoja softvera i održavanje logističkih sistema za automatsko sortiranje pošiljaka, kojom se uspešno bavimo već više od 10 godina. Do sada smo uspešno instalirali 5 sorting sistema u Srbiji i dva velika vistema u Moskvi. Najveća prednost TPS kompanije je know how, lokalna podrška i razvoj u skladu sa potrebama naših klijenata. Naši instalirani sistemi pouzdano rade preko 8 godina, 24/7 365 dana u godini. TPS je sveopšte prisutan kako na teritoriji Republike Srbije, tako i na drugim tržištima kao što su Rusija, Hrvatska, Slovenija, BiH, Crna Gora…Poslovna mreža TPS-a sarađuje sa preko 30 partnera u Srbiji i svetu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.07.2024.  |  Industrija

Vlada Srbije donela uredbu o primeni Uredbe o utvrđivanju prostornog plana područja posebne namene za realizaciju projekta Jadar

Vlada Srbije usvojila je Uredbu o primeni Uredbe o utvrđivanju prostorng plana područja za realizaciju posebne namene za realizaciju projekta eksploatacije i prerade minerala jadarit "Jadar". Kako se navodi u dokumentu objavljenom na sajtu Vlade, danom stupanja na snagu ove uredbe ponovo počinje da se primenjuje Uredba o utvrđivanju Prostornog plana područja posebne namene za realizaciju projekta eksploatacije i prerade minerala jadarita

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.