NavMenu

Evo kako će izgledati buduća garaža "25. maj" sa skoro 500 parking mesta (FOTO)

Izvor: eKapija Utorak, 28.05.2024. 12:12
Komentari
Podeli
(Foto: Gradska opština Stari grad)
Umesto parkinga kod Sportskog centra Milan Gale Muškatirović planirana je izgradnja dvoetažne podzemne garaže sa 491 parking mestom.

U pitanju je projekat u obuhvatu novog Linijskog parka, ispod postojećeg parkinga čime će se omogućiti mesto za skoro 500 vozila. Tačna lokacija je na prostoru između Ulice Tadeuša Košćuška i Dunavske ulice.

Idejnim rešenjem predviđeno je uklanjanje postojećeg parkinga i izgradnja dvoetažne podzemne garaže sa idejom da se izvrši povezivanje partera sa parkovskom površinom Linijskog parka, navode iz Gradske opštine Stari grad.

(Foto: Gradska opština Stari grad)
Kapacitet garaže iznosi 491 parking mesto, od čega je za potrebe parkiranja osoba sa invaliditetom planirano 25 parking mesta. Na nivou prizemlja u zoni ulaza i izlaza, planirani su i prostori u funkciji naplate, kontrole i obezbeđenja.

Prema korisnoj površini, garaža "25.maj" spada u velike garaže (više od 1.500 m²), zauzimajući ukupnu površinu od 15.276 kvadratnih metara.

podzemna garaža Linijski park Beograd (projekat)
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

20.06.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Privremeni organ usvaja projekat JPP za poteze 300, 400, 500 i još 30 gradskih linija - Procenjena vrednost posla 175 milijardi dinara, već se pominje i potencijalni nosilac konzorcijuma

Tek što je završen postupak za dodelu poteza 100 i 700 privatnom partneru, grad Beograd usvojiće i odluku o predlogu projekta o javno-privatnom partnerstvu za poveravanje obavljanja komunalne delatnosti javnog autobuskog gradskog prevoza putnika na potezima 300 (Grocka i Zvezdara), 400 (Voždovac), 500 (Rakovica i Čukarica) i na delu linija koje prolaze preko Savskog venca. Tačka o usvajanju ovako bitne i finansijski pozamašne odluke naći

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.