NavMenu

Sledi velika rekonstrukcija hale Pinki u Zemunu - Raspisan tender za projektante

Izvor: eKapija Utorak, 28.05.2024. 09:27
Komentari
Podeli
(Foto: Goole Street View/screenshot)
Grad Beograd raspisao je tender za izradu tehničke dokumentacije za dogradnju i rekonstrukciju objekta Sportskog centra Pinki u Zemunu. Vrednost posla procenjena je na 68 miliona dinara.

Tehnička dokumentacija obuhvata idejno rešenje (IDR) sa pribavljanjem lokacijskih uslova, idejni projekat (IDP) sa studijom opravdanosti sa pribavljanjem pozitivnog mišljenja revizione komisije Ministarstva građevinarstva i infrastrukture, projekat za građevinsku dozvolu (PZI) sa pribavljanjem građevinske dozvole, projekat za izvođenje (PZI) sa pribavljanjem saglasnosti MUP-a protivpožarne policije.

Prilikom projektovanja treba razmotriti mogućnost da se zadovolje standardi za održavanje različitih zvaničnih međunarodnih sportskih takmičenja (košarka, odbojka, rukomet, vaterpolo, itd …), uz konsultacije sa Sekretarijatom za sport.

Isprojektovati multifukcionalne prostorije koje bi omogućile nesmetano istovremeno obavljanje različitih aktivnosti.

U skladu sa Elaboratom o stanju krovne konstrukcije, potrebno je predvideti novi krovni pokrivač. Takođe, fasadne otvore obraditi novom stolarijom/bravarijom i zastakliti tako da spoljna stakla budu niskoemisiona.

Potrebno je i predvideti zamenu dva postojeća putničko-teretna lifta novim i razmotriti mogućnost za novi lift.

Rok za prijavu na tender je 3. jul, a detaljnije pogledajte OVDE.

Kulturno sportski centar Pinki, inače, sagrađen je 1974. godine. Spratnosti je Po+NP+VP+3 i bruto površine oko 19.290 m2.


Objekat sadrži tri funkcionalne celine - prva celina je centralna sportska sala. Drugu celinu čine manje sale, komunikacije, poslovni prostori a treću celinu čini zatvoreni bazen.

hala Pinki u Zemunu
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.07.2024.  |  Agro

Ukrajinski privrednik planira da u Srbiji otvori pogon za preradu žitarica i uljarica - Najavljen projekat vredan 150 mil EUR

U Srbiji bi uskoro mogao da bude otvoren pogon za preradu žitarica i uljarica, a u taj projekat bi bilo uloženo oko 150 mil EUR. O ovoj potencijalnoj investiciji bilo je reči na sastanku ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandra Martinovića i ukrajinskog privrednika Sergeja Dedečkova (Sergiy Dyadechko). U razgovoru je istaknuta namera ukrajinskog privrednika da u Srbiji izgradi veliki pogon za preradu poljoprivrednih

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.