NavMenu

Prostor po meri uz dugogodišnje partnerstvo - Upravo to je filozofija BESICO SRBIJA

Izvor: eKapija Utorak, 18.06.2024. 10:29
Komentari
Podeli

BESICO, međunarodni developer industrijskih nekretnina za zakup, takođe širi svoje aktivnosti u Srbiji. Priprema industrijski kompleks u "A-klasi" standarda BESICO Park Beograd Sever sa više od 46.000 m2 površine za zakup, u tri hale sa administrativnim i magacinskim ili proizvodnim prostorom. Ali, koja je najveća prednost ovog projekta? Pitali smo Vlatka Đuričeka, odgovornog direktora za BESICO Srbija.

- Pre svega, ovo je projekat po meri. To znači da možemo da izađemo u susret širokom spektru klijenata u oblastima skladišta i logistike, lakih industrijskih proizvodnih objekata i usluga. Nudimo jedinice "A klase" od 5.000 m2 do rešenja po meri za velike logističke operacije na najboljoj lokaciji u regionu Beograda, u neposrednoj blizini Novog Sada, u industrijskoj zoni i neposredno uz autoput sa jednostavnim pristupom auto putu u svim pravcima - odgovara Vlatko Đuriček i dodaje: - Naša prednost je svakako to što mi nismo investicioni fond koji će sagraditi zgradu, a zatim je prodati po povoljnoj ceni. Naš poslovni model zasniva se na činjenici da gradimo dugoročne odnose sa našim klijentima u projektima koje posedujemo i kojima upravljamo. Zahvaljujući tome, klijent dobija našu dugoročnu podršku – ne samo tokom izgradnje, kada se objekat prilagođava njihovim zahtevima, već i nakon predaje objekta na korišćenje.

BESICO je ovaj model već dokazao u nekoliko evropskih zemalja, a među zadovoljnim klijentima koji koriste BESICO usluge do sada su bili i svetski poznati brendovi kao što su Heineken, STILL, Den Braven, KraussMaffei i drugi. I kao i u svim aktuelnim BESICO projektima, i srpski projekat ispunjava zahteve za premijum nekretninu, kako sa tehničke, tako i sa ESG tačke gledišta. Na primer, obezbeđuje BREAM sertifikat u upotrebi, fotonaponske solarne panele po zahtevu klijenta, i u tom pogledu otvoren je za sve zahteve klijenata.

Na kraju, nekoliko tehničkih podataka:

Projekat BESICO Park Beograd Sever se sastoji od tri odvojene zgrade sa predviđenim "cross dock": protočnim skladištem. U projektu ćete naći hale sa 12 m čiste visine, 7 tona/m2 nosivosti poda, 12 x 24 raspon stubova, cela površina hale zaštićena je protivpožarnim sprinkler sistemom. Naravno, u objektima su i vrhunski kancelarijski prostori. Sprema se izgradnja prve "Hale A" ukupne površine za zakup 17.585 m2 za koju je ishododavana dozvola.

Više o kompaniji Besico možete pronaći na sledećem linku: besico.eu

Za ponudu i dodatne informacije obratite se na: info@besico.euFotogalerija
BESICO Park Beograd Sever
BESICO Park Beograd Sever
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.07.2024.  |  Industrija

Vlada Srbije donela uredbu o primeni Uredbe o utvrđivanju prostornog plana područja posebne namene za realizaciju projekta Jadar

Vlada Srbije usvojila je Uredbu o primeni Uredbe o utvrđivanju prostorng plana područja za realizaciju posebne namene za realizaciju projekta eksploatacije i prerade minerala jadarit "Jadar". Kako se navodi u dokumentu objavljenom na sajtu Vlade, danom stupanja na snagu ove uredbe ponovo počinje da se primenjuje Uredba o utvrđivanju Prostornog plana područja posebne namene za realizaciju projekta eksploatacije i prerade minerala jadarita

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.