NavMenu

"Sojaprotein" ostvario prihod od 6,58 milijardi dinara u prvom polugođu 2011.

Izvor: Beta Ponedeljak, 29.08.2011. 15:38
Komentari
Podeli

Bečejski prerađivač soje "Sojaprotein" (SJPT) objavio je danas da je u prvih šest meseci 2011. ubeležio neto profit nešto veći od 669 miliona dinara.

U istih šest meseci prošle godine "Sojaprotein" je imao neto gubitak od 61,5 miliona dinara.

"Sojaprotein" je u prvom polugođu zabeležio poslovni prihod od 6,58 milijardi dinara i poslovne rashode od 5,83 milijarde, navodi se u bilansu uspeha kompanije za period januar/jun ove godine.

Vlasnik najvećeg prerađivača soje u Srbiji i jednog od vodećih u centralnoj i istočnoj Evropi je "Victoria group", koja poseduje skoro 63% kapitala.

Akcijama "Sojaproteina" na Beogradskoj berzi se trguje od oktobra 2007. Trenutno ta hartija sa A listinga košta 629 dinara. U poslednjih godinu dana maksimalna cena joj je bila 1.330 dinara a minimalna 592 dinara.

Tržišna kapitalizacija bečejske kompanije trenutno je 9,36 milijardi dinara.

Tagovi:
A listing
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Saobraćaj

Air Serbia leti direktno od Beograda do Mostara

Air Serbia (Er Srbija) je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog grada u Bosni i Hercegovini, srpska nacionalna avio-kompanija od danas saobraća tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, petka i nedelje. Let traje oko 50 minuta, navedeno je u saopštenju. - Danas uspostavljena avio-veza između Beograda i Mostara rezultat je odlične saradnje i snažne podrške koju nam je pružio Aerodrom Mostar. Verujemo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.