NavMenu

Najveća Angular konferencija u regionu - NG Belgrade Conf 2024

Izvor: eKapija Utorak, 07.05.2024. 12:15
Komentari
Podeli
NG Belgrade Conf 2024 održava se u Beogradu 23. i 24. maja i predstavlja izuzetnu priliku za stručnjake i entuzijaste iz sveta web programiranja da se upoznaju sa najnovijim trendovima i najboljim praksama u korišćenju Angular razvojnog okvira.


Raznovrsni program sa svetskim predavačima

Konferencija će ponuditi širok spektar predavanja od strane vodećih internacionalnih stručnjaka koji će predstaviti najbolje prakse u razvoju Angular aplikacija i ponuditi rešenja za česte probleme sa kojima se programeri susreću.

Među istaknutim predavačima je Minko Gečev (Gechev), Engineering Product Lead Angular tima u Google-u, koji će sa učesnicima konferencije podeliti najnovije inicijative i unapređenja Angular razvojnog okvira.

Program konferencije se sastoji od radionice koja se održava 23. maja i glavnog konferencijskog dana zakazanog za 24. maj.


NgRx SignalStore radionica

Radionica na temu "Mastering NgRx SignalStore: From Fundamentals to Advanced Techniques" održaće se 23. maja na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, a vodiće je Aleks Okruško (Alex Okrushko), član NgRx tima i Google Developer Expert za Angular.

Učesnici radionice će imati priliku saznaju više o novom reaktivnom modelu Angular razvojnog okvira kao i o inovativnom rešenju za upravaljanje stanjem zasnovanom na signalima pod nazivom NgRx SignalStore, koje je kreirao Marko Stanimirović, član NgRx tima, Google Developer Expert za Angular i jedan od glavnih organizatora konferencije.Konferencijski dan – Razmena znanja i iskustava

Glavni dan konferencije održaće se 24. maja u hotelu Mona Plaza u Beogradu gde će se okupiti neka od najistaknutijih imena iz sveta Angular-a. Program konferencije sastoji se od 14 tehničkih predavanja i četiri panel diskusije sa predavačima.


Razvoj lokalne IT scene

Organizatori konferencije teže da kreiraju okruženje koje promoviše inovacije i saradnju, što je od suštinskog značaja za napredak u oblasti tehnologije-

- NG Belgrade Conf 2024 promoviše lokalnu i regionalnu IT scenu, stavljajući Beograd na mapu važnih tehnoloških događaja u Evropi. Kao prvi događaj većeg formata u Beogradu koji je posvećen JavaScript tehnologijama, ova konferencija predstavlja važan korak za dalji razvoj IT scene u Srbiji i regionu - ističe Uroš Avramović, jedan od glavnih organizatora NG Belgrade Conf 2024 konferencije.

Karte za NG Belgrade Conf 2024 su već rasprodate, a očekuje se preko 300 učesnika iz cele Evrope.

Više detalja o ovom događaju možete pročitati na zvaničnom sajtu konferencije.

Hotel Mona plaza Beograd
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

11.07.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Vlada usvojila uredbu za brzu saobraćajnicu Vožd Karađorđe - Gradnja prve deonice od Lazarevca do Aranđelovca počinje do kraja godine

Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici Uredbu o utvrđivanju Prostornog plana područja posebne namene za brzu saobraćajnicu Vožd Karađorđe, čime se stiču uslovi da se do kraja godine otpočne za izgradnjom prve deonice te brze saobraćajnice – od Lazarevca do Aranđelovca. - Izgradnja državnog puta I reda Vožd Karađorđe, kao savremenog putnog pravca, od strateškog je značaja u povezivanju lokalnih samouprava, ravnomernom

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.